maik i deiv_posterИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ: ВСИЧКО  ЗАПОЧНА С ОБЯВА В КРЕЙГСЛИСТ

Колкото и налудничаво да звучи всичко това, то се е случило в действителност. Продължавайте да четете …

ДВАМА МЪЖЕ ТЪРСЯТ СВАТБЕНИ ГАДЖЕТА

Брат ми и аз си търсим сватбени гаджета.

Булката ни каза, че е „задължително“ да сме с гаджета, за да „не тормозите  цяла нощ всичките ми приятели “ и „някой да ви държи под контрол.“ Вместо дапоканим някои от жените в живота ни досега да дойдат с нас и да се затормозят снеизбежната мисъл това значи ли, че той иска връзката ни да премине на следващ етап!?“, бихме предпочели да отидем с напълно непознати. Все още личетете? В очакване на вашите питания, сме разработили по-надолу списък с най-често задаваните въпроси.

Дейв, Майк … Каква е ползата за мен?

  • добро извинение, за да се издокарате
  • отворен бар & храна цяла нощ
  • ексцентрични / откровено опасни танцови движения брат-до-брата (може да се наложи да подпишете, че се отказвате от това)
  • приключение
  • тайнственост
  • напрежение
  • истинска любов
  • хонорар в случай, че нашата еднократна среща се превърне в романтична комедия *

*ако това се случи (смятаме, че имаме шанс 85%) отказваме Аштън Къчър да изиграе някой от нас двамата, но има опция да помислим за поддържаща роля.

mike-and-dave-need-wedding-dates-zac-efron-adam-devineТа момчета… все пак ще за стока сте вие?

А.. за нас? Ние сме на по 20 години, необвързани, неприлично високи, отанглосаксонската раса, почтително атлетични, обичаме да купонясваме, с изградени хигиенни навици, спокойни, страстни, миришем чудесно, имаме готини прически, добре сме почистени, гордеем се с голямата си колекция отвратовръзки, обещаваме да се обръснем, обичаме майка ни, гледали сме „Наистина любов няколко пъти, склонни сме да спорим, предизвикателни, недалновидни (често не виждаме голямата картина), нецензурни, емоционални, чувствителни, но все пак сме лоши момчета.

Какво трябва да притежават дамите, за да ги харесате?

Трябва да сте двете заедно, защото е хубаво да познавате поне един човек натази сватба. Сестри (близначки?!) са за предпочитане, но можем да вземем иприятелки, дори врагове. Трябва да сте привлекателни или лелите ни ще виодумват, но не ТВЪРДЕ привлекателни, за да не ви пускат ръце чичовците ни.Трябва да сте спокойни и отпуснати, защото вероятно ще ви казваме ласкателни лъжи пред хората там. Трябва да си имате рокля, или да си купите по една, защото ние нямаме. Ако (когато) ви пишем, трябва да ни изпратите няколко снимки, за да сме сигурни, че отговаряте на изискванията. Чувствайте се свободни да прикачите и автобиографии; това е сватба от класа и ни трябват изискани жени.Насърчаваме интересните и уникални комбинации; не се страхувайте да се представите така, че да се откроите!

Звучи доста странно, вие момчета да не сте убийците от крейгслист?

mike-and-dave-need-wedding-datesНе, не сме. Просто наистина ни се иска да направим нещо различно и не виждаме друг начин. Как ще проверите дали сме нормални? С Facebook? Instagram? Ако искате може да си уговорим предварително интервю и да ни зададете своите 20 въпроса на няколко коктейли.

Навити сме! И сега какво?

Изпратете ни имейл заедно с няколко снимки, информация, физически данни,своите  въпроси и т.н. Ние поемаме щафетата оттам нататък.

Гледаме Майк и Дейв си търсят гаджета от този петък, 08.07.2016г. само в кината. Разпространява Александра Филмс.

Вашият коментар