RAKOVODSTVO DETE KORICAИздателство Вакон представя „Малкото дете: Ръководство за употреба“ от Д-р Брет Р. Куун и Джо Боргенихт

След като прочетохте ръководствата за бременната и бебето и станахте експерти по всички бебешки въпроси, междувременно детето ви надгради версията си. Ами сега? Като всяка комплексна технология и бебето подлежи на непрекъсната актуализация на софтуера, която да гарантира оптималното му функциониране. Този сложен, почти мистичен процес обаче може да се окаже истинско предизвикателство дори за най-опитния потребител. Моделът 2.0, или „Малкото дете“, е оборудван със засилена свободна воля и усложнен механизъм, които предполагат значително по-фина настройка на системата.

Книгата „Малкото дете: Ръководство за употреба“ е ценен помощник в грижата за Модел 2.0, който ще ви инструктира за следните параметри:

  • Актуализиране на хардуера в дома и превозното средство;
  • Настройка на игровите приложения;
  • Начини за енергийно захранване и програмиране на протокол за хранителни навици;
  • Програмиране на режима на заспиване;
  • Задаване на режим на самоподдръжка;
  • Поведенческо препрограмиране;
  • Инсталиране на дисциплина;
  • Поддържане на системи за безопасност;

Ръководството идва с множество цветни диаграми и илюстрации, които ще направят изпълнението на инструкциите максимално лесно и приятно.

Не подценявайте добрата подготовка при работата с малкото дете днес, за да имате един успешно надграден модел утре!

За авторите:

Д-р Брет Р. Куун е доцент по педиатрия и директор на Клиниката за нарушения на съня при педиатрични пациенти към медицинския център на университета в Небраска. Негови статии са публикувани в „Американски семеен лекар“, „Журнал за психосоматично изследване“, „Терапия на детското и семейното поведение“, „Физиологичен бюлетин“ и „Журнал за педиатрична психология“. Представян е като експерт в списанията „Родители“ и „Родителство“. Брет и съпругата му Тами имат три деца, всичките успешно актуализирани по време на детския период.

Джо Боргенихт е писател, продуцент и понастоящем собственик на малко дете. Той е съавтор на „Бебето – ръководство за употреба“, „Наръчник на екшън героя“, „Наръчник на екшън героинята“, „Голф под прикритие“ и „Наръчник на риалити предаванията“.

Вашият коментар