13„Егмонт България” представя Малкото пони™ – Сватба в Кантерлот. Интерактивното приложение за iPad съдържа очарователна приказка, оживена с анимираните герои от света на понитата. Включени са най-разнообразни забавни задачи и занимания, свързани с историята, които я правят различна всеки път. Текстът и задачите са подходящи за деца на възраст над 3, които ще искат да играят с приложението отново и отново.

Приложението е безопасно за деца и в него няма In-App покупки. Налични са две езикови версии – българска и английска.

Историята

Ела при любимите си понита, докато те се подготвят за кралска сватба в магическото кралство Кантерлот! Принцеса Селестия е дала задача на всяко от тях… но те не могат да се справят без твоята помощ! Ще помогнеш ли на понитата, за да се увериш, че всичко ще е перфектно за важния ден?

12Заниманията

ü  Заедно с Апълджак приготви в кухнята малко сладки за сватбеното тържество!

ü  Заедно с Рерити направи прекрасна сватбена рокля за булката!

ü  Композирай песен заедно с Флътършай и нейния хор от пойни птици!

ü  Помогни на Рейнбоу Даш да създаде своята дъга, която да освети небето!

ü  Направи заедно с Пинки Пай красив букет от цветя!

Малкото пони™ – Сватба в Кантерлот е второто интерактивно приложение, което „Егмонт България” представя след Barbie Чети и играй. И двете приложение могат да се закупят от българския App Store на цена от 1,74 лв. Подходящи са за деца на възраст между 4 и 6 години и са съвместими с iPad 2 и следващите поколения.

Вашият коментар