Снимките стартират в Атланта, премиерата на филма е предвидена за 5 май 2017.

GotG2

Марвел стартира снимките на „ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2“ в Pinewood Studios в Атланта, САЩ, като премиерата на филма в САЩ е предвидена за 5 май 2017.„ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2“ е с режисьор и сценарист Джеймс Гън („Пазители на Галактиката“, „Плужекът“). Във филма се завръщат оригиналните Пазители, включително Крис Прат („Джурасик свят“) като Питър Куил/Звездния повелител, Зоуи Салдана („Аватар“) като Гамора, Дейв Батиста („Спектър“) като Дракс Унищожителя, Вин Дизел ( „Бързи и яростни 7“, xXx”) като гласа на Грут, Брадли Купър („Наръчник на оптимиста“) като гласа на Ракетата, Майкъл Рукър като Йонду, Карън Гилън („Големият залог“) нато Небула, Шон Гън като Краглин. Към актьорския състав се присъединяват Пом Клементиев, Елизабет Дебики и Кърт Ръсел („Омразната осморка“, „Бързи и яростни 7“).

Guardians Of The Galaxy Vol. 2 Start of Production Image L to R: Rocket (voiced by Bradley Cooper), Drax (Dave Bautista), Groot (voiced by Vin Diesel), Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) and Gamora (Zoe Saldana) ©Marvel 2017

Под звуците на Жесток микс #2 (Awesome Mixtape #2), „ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2“ продължава приключенията на бандата, която се опитва да разплете мистерията около родителите на Питър Куил. Първият „Пазители на Галактиката“ беше огромен хит сред критиците и публиката с международен бокс офис от над 770 милиона щ.д. и държи рекорда за най-добър дебют в Киновселената на Марвел. В допълнение саундтракът на филма стана платинен и беше номиниран за награда „Грами“. В България „Пазители на Галактиката“ привлече над 87 000 зрители и събра приходи от над 800 000 лв.

NEol66yzYLQ4rv_1_b

Базиран на героите от комиксите на Марвел, показани за първи път през 1969, „Пазители на Галактиката 2“ продължава линията на героични киноприключения от „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Железният човек 2“, „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“, „Завръщането на първия отмъстител“, „Пазители на Галактиката“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Ант-мен“ и предстоящите да излязат „Първият отмъстител: Войната на героите“ с премиера на 6 май 2016, „Доктор Стрейндж“ с премиера на 4 ноември 2016 и „Тор: Рагнарок“ с премиера на 3 ноември 2017.

Продуцент на „ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2“ е президентът на Марвел, а изпълнителни продуценти са Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо, Джонатан Шварц, Ник Корда и Стан Лий.

Вашият коментар