marvel series

По време на представянето си на тазгодишният Комик-Кон, по-рано днес, Марвел обяви, че видео платформата Нетфликс, не само ще поднови хитовия им сериал „Деърдевил“ („Daredevil“) за нов трети сезон, но и ще излъчи три нови шоута по едноименните им комикс поредици „Люк Кейдж“ („Luke Cage“), „Железният Юмрук“ („Iron Fist“) и „Защитниците“ („The Defenders“). Страхотни новини, ако питате мен!

Разбира се, тези новини бяха само въпрос на време да бъдат обявени, но днес вече имаме и официални материали от новите сериали на Марвел! Тяхното партньорство с Нетфликс започва преди три години с „Деърдевил“ и безумните, изпълнени с насилие и кръв приключения на Мат Мърдок в ролята на Дяволът на доброто, а ето че вече имаме и сигурно потвърждение за следващият сезон на сериала. Нямам представа какъв ще бъде сюжета на този сезон, но дано не ни разочарова!

Няма информация, кога точно ще може да гледаме 3-ти сезон, но ако Нетфликс се придържа към договора си с Марвел, то би трябвало да имаме по две шоута на година, така че най-вероятно сезонът ще излезе през 2018 г. или дори още по далеч във времето? Така или иначе, може да видите трейлърът на Сезон 3, а ние ще ви представим всяка следваща информация докато не излезе:

Както обещахме, новите трейлъри на Марвел от Комик-Кон са доста наброй днес! Следващото видео представя „Люк Кейдж“, а всички епизоди на сериала ще бъдат налични в Нетфликс от 30-ти септември 2016 г.:

Имаме също и първите кадри от „Железният Юмрук“. Нищо като подробности, сюжет или нещо което да ме накара да чакам този герой с нетърпение, но това все пак са премиерни кадри от сериала. Вижте и преценете сами:

Марвел и Нетфликс ще съберат и всички свои герои от сериалите си, за нещо като своята версия на „Утрешните легенди“ („Legends of Tomorrow“) на DC. Те ще опитат да опазят Ню Йорк от опасност, която със сигурност ще бъде грандиозна, щом се нуждае от „Защитниците“ („The Defenders“). Деърдевил, Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Железният Юмрук, а защо не и Наказателят?? Вижте страхотният трейлър  и на този сериал, тук:

Добре, почти към края на новините за дена, от страна на Марвел, а това ще са последните две минути видео, което искаме да ви покажем, представящо ни главните действащи лица от предстоящите сериали, които може да гледате по Нефликс. Кои от тях чакате най-много вие?

Вашият коментар