Въпреки че я спрягаха за участие във филма от миналия Октомври…. най-сетне новината бе потвърдена официално. Номинираната за Оскар 2018г. за изпълнението си в „Аз, Тоня“ Марго Роби ще участва в новия филм на Куентин Тарантино- „Once upon a time in Hollywood“. Тя ще си партнира с носителят на Оскар Леонарди Дикаприо и номинираният за Оскар Брад Пит. Марго ще се превъплати в ролята на актрисата Шарън Тейт. Филмът ще дебютира под крилото на Sony Pictures на 09.08.2019г.

Филмът ще се развива през лятото на 1969г. в Лос Анджелис. Телевизионният актьор Рик Далтън (Дикаприо) има една уестърн поредица в актива си и се чуди как да влезе във филмовия бизнес. Неговият съдружник Клиф Бот (Брад Пит), който е и негов дубльор за каскадите- търси същото. Убийството от култа на Чарлс Менсън на Шарън Тейт (съседка на Рик) и четири от приятелите и, служат за бекграунд на историята.

Това ще бъде второто партньорство на Роби и Дикаприо след „Вълкът от Уолстрийт“. Това ще бъде и втората и съвместна работа с Брад Пит- тя изпълни ролята на самата себе си в „The Big Short“.

Премиерата на филма ще отбележи 50 годишнината от убийството на Шарън Тейт и четиримата, на 09.08.1969г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here