Вчера (08.03.2018г.) официално Марк Хамил получи 2630-та звезда на световно известната алея на славата в Холивуд. Звездата му се падна точно пред El Captain Theatre, а гости на събитието беше Харисън Форд, реж. Джордж Лукас, Били Лорд (дъщерята на Кари Фишър), Кели Мари Тран и самият R2-D2.

Марк Хамил е герой, който НЕ може да бъде написан. Той е изключително ентусиазиран за всичко, с което се захване, а аз търсех ТОЧНО това, когато избирах актьора за Люк Скайуокър. – Джордж Лукас

Харисън Форд, който получи своята звезда през далечната 2003г. се пошегува с начина, по който се е случил големия ден на Хамил.

Имаше доста повече хора, които дойдоха при откриването на моята звезда. Много повече.

На събитието дойдоха трима от четримата оригинални членове на актьорския състав. Форд в речта си си спомни за Кари Фишър, която почина през Декември 2016г.

Докато си мислех за днес, наистина ме болеше от това, че другия член на екипа ни не е с нас. Но усещам присъствието и.

Когато дойде ред на Марк Хамил да говори, коментара му беше кратък и сладък, насочен към миниатюрната му роля в Епизод 7.

Ще бъда кратък, защото думите наистина ми убягват. Трудно е да изразя благодарността ми, радостта и удовлетворението от подобно признание. Не съм оставал до такава степен без думи от Силата се пробужда насам.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here