Мега звяр раздаде оригиналниНай-кървавата игра в историята на www.cineboom.eu приключи! Мега звяр раздаде оригинални

Над 430 души бяха хвърлени и изядени от мега зверове. Мир на праха им 😀 😀 😀 Мега звяр раздаде оригинални

А за онези, които „ги жертваха“ е време за награди!  Съвместната ни игра с Александра Филмс, която посветихме на премиерата на най-новия филм на Джейсън Стейтъм „Мега звяр„, приключи.

Традиционно я бяхме разположили в нашия фейсбук профил, ето тук!Мега звяр раздаде оригинални

Там очаквахме от вас да споделите поста на играта на стената си, да го харесате и да жертвате приятел в коментар, който да ви се иска понякога да метнете на някой мега звяр. Дали заради различно зададения въпрос, дали заради летния хит, този път получихме изключително оригинални, забавни и изпълнени с остроумие коментари и tag-вания. БЛАГОДАРИМ ВИ!Мега звяр раздаде оригинални

Регистрирахме над 449 реакции, 444 споделяния и 452 коментара. Постът достигна до близо 15 000 души. Сред тях коректно изпълнилите всички условия бяха точно 402-ма. След оспорван жребий, който проведохме днес след обяд станаха ясни и победителите.

Ето ги и тях:

Оригинален водоустойчив „Мега звяр“ калъф за телефон, получава:

Яна Гечева Мега звяр раздаде оригинални

Оригинална перка за почистване на екран „Мега звяр“, получава:

Алексей Чоранов

Мирослав Петров

Оригинален ключодържател-фенерче „Мега звяр“, получава:

Николай Бонев

Ванеса Савова

Оригинална тениска „Мега звяр“, получава:

Николай Пенчев

Оригинална бутилка „Мега звяр“, получава: Мега звяр раздаде оригинални

Ванина Димитрова

ЧЕСТИТО! Всички победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. Всички награди ще бъдат доставени за сметка на www.cineboom.eu, до посочен от победителя адрес. Всички награди ще бъдат изпратени ЕДНОВРЕМЕННО, след като получим данните от всички победители. Краен срок за потвърждение на наградите – 7 календарни дни от изпращане на уведомителното съобщение. След този срок, всички НЕПОТВЪРДИЛИ наградите си ги губят и ще изтеглим и обявим нови. Съобщенията ще бъдат изпратени към победителите утре, 11.08.2018г.

Мега звяр“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

Подводница, която е част от международна програма за наблюдение на подводния свят, е нападната от огромен звяр, който е считан за изчезнал вид. Сега подводницата е заклещена в дълбините на Тихия океан в очакване за спасение. Единствената надежда на екипажа е спец-гмуркача Джонас Тейлър (Джейсън Стейтъм), който трябва да ги спаси от 23 метров праисторически мега звяр, познат като Мегалодон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here