mejduzvezni_voini_silataДжей Джей Ейбрамс успя така да насъска журналистите към своя филм, като чисто и просто СКРИ главния (или може би не толкова главен) герой от рекламната му кампания. Тази тайнственост забули филма в абсолютна мистерия и завихри една от най-мащабните дискусии, на които сме ставали свидетели през последните години: Къде е Люк Скайуокър?

Най- желаната теория- Люк се е превърнал в новия злодей Кило Рен. Дали?

  • изтекоха преди време снимки на Кило Рен без маска- това НЕ Е ЛЮК
  • в костюма силуета е на млад мъж, висок, строен а не на Марк Хамил- КАТЕГОРИЧНО!
  • Актьорът получил ролята е Адам Драйвър, той е на снимките без маска, той фигурира и в IMDB срещу името на Кило Рен

Теорията рухва! Други възможности:

  • Люк е мъртъв и ще го видим само в спомени?
  • Люк е изчезнал, както е неясно местонахождението на Хан Соло и Чубака, както и Принцеса Лея, както дори и е паднала титлата и тя вече НЕ Е принцеса ( ще има търсене)
  • Люк е отишъл в изгнаничество

Къде според нас се корени истината? В свое скорошно интервю пред EW Джей Джей Ейбрамс, Фин и Рей, споделят:

“ Това, което ме предизвика най-силно е, че историята която правим се развива близо 40г. след събитията в Завръщането на джедаите. Това означава, че има поколение за което събитията около Люк, Лея и Хан ще бъдат толкова добри, колкото един мит. Те ще бъдат стари и митични, като историята за Крал Артур. Те може да са герои, за които са чували или не, за които вярват че съществуват или по-скоро им звучат като приказка. Също така за някой, който живее и се бори на отдалечена планета сам (Рей), без образование и система с правила дали изобщо е чувал за този мит? Ако този някой трябва да започне да научава, че джедайте са били истински, че има сила, която звучи толкова налудничаво, но е факт и има същества, които я владеят. Но от друга страна Фин е отгледан от пепелищата на Империята. Той е обучаван за Stormtrooper и знае за историята на Люк Скайуокър. За него това е като да постъпиш в армията и да научиш за най-големия враг на страната ти. Но по отношение на силата и вълшебните неща, които се случват… точно това е, което пречупва вижданията на Фин и той започва да се пита кое какво е. Какво е силата и каква част във всичко това играе Люк Скайуокър. „

1429482140045

В своя неотдавнашна публикация movieweb.com показа нещо, което според нас е черешката на тортата и закова вярванията ни.

Фен постер, който е НЕОДОБРЕН официален плакат за филма. Всички герои, и един Люк Скайуокър, с точно такива черти и брада, с каквито сме го виждали от снимките от снимачната площадка. Цитирани са източници и твърдения. СПРАВКА ТУК! 

Всички тези увъртания, твърдения, слухове сочат само към едно. Люк е там. И той е ново копие на Оби-Уан Кеноби.

Междузвездни войни епизод 7: Силата се пробужда атакува световните екрани на 18.12.2015г. Разпространява за страната Форум Филм България.

Вижте постера и споделете вашето виждане за това твърдение!

CTiVEK-WoAEiaed

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here