Продукцията по Междузвездни войни епизод 9 продължава. Новините изтичат леко полеко. От лагера на Lucasfilm долетя последната. Джей Джей Ейбрамс и екипът подготвят филмът с най-дългата продължителност за целия франчайз до момента. Възможно е да се окаже толкова дълъг, че да бъде разделен в два филма. Междузвездни войни епизод 9 ще е

Гледайте докато очите ви изскочат от орбитите, по време на Междузвездни войни, епизод 9. Филмът ще върне възможно най-много герои от поредицата до сега. Единствено Хан Соло не е сред тях. Основния екип Люк, Лея, Чубака, Ландо, C-3PO и R2D2 се завръщат. От трилогията на Силата се пробужда ще видим Рей, Фин, Поу, Капитан Фазма, Кило Рен и Генерал Хъкс. Йода и Оби-Уан ще се завърнят и има упорити слухове, че Анакин Скайуокър ще се завърне под някаква форма. Млад или възрастен, Хейдън Кристенсен или Себастиан Шоу… предстои да видим.

Артистичните сторибордове от филма сочат, че много от новите герои ще бъдат преобразени. Фин има расти и тъмна жилетка. По ще има нов екип на летец. Рей ще шокира всички с промяната във вида си. Люк ще получи нова, синя роба. Лея? Джей Джей Ейбрамс ще употреби неизползвани кадри от Последните джедаи и Силата се пробужда, така че тя ще е с визия, каквато вече сме виждали. С всички тези герои и промени, се очаква епизод девет да бъде много дълъг. Режисьорът се е заканил да затвори всяка дупка и пропуск в сагата за Скайуокър. И май ще го направи коректно.

Междузвездни войни епизод 9 ще е

Пример от „Игрите на глада“ Междузвездни войни епизод 9 ще е

Понесоха се и коментари, че Lucasfilm обмислят да вземат пример от Игрите на глада и да разделят последния филм от новата трилогия на два. Въпреки, че за някои заглавия това не проработи особено. Очакванията са Рей Фин и По да се завърнат по някое време в бъдещи филми. Има смисъл в това. Все пак никой от тях не е Скайуокър. Това не включва Кило Рен (поне не се говори за него). Силно е възможно той да умре в предстоящия филм. Междузвездни войни епизод 9 ще е

До сега най-продължителния филм е „Междузвездни войни: Последните джедаи“ с времетраене 152 мин. „Войната на клонираните“ е със 142 мин. „Отмъщението на ситите“ със 140 мин. „Невидима заплаха“ и „Силата се пробужда“ със 136 мин. „Соло: История от Междузвездни войни“ е със 135 мин. „Rogue one“ е със 133 мин. Оригиналната трилогия е с най-малкото времетраене- „Завръщането на джедаите“ 131 мин. „Империята отвръща на удара“ има 124 мин. , а „Нова надежда“ едва 121 мин.

„Междузвездни войни епизод 9“ изглежда се опитва да бъде „ВОйна без край“ за вселената на Lucasfilm. Той от своя страна е със 160 мин. продължителност. Възможно ли е Джей Джей Ейбрамс да подгони чудовищните над 3 часа от „Властелинът на пръстените“? А някой иска ли това? Фенове, изложители, Disney?

Твърде е вероятно, ако филмът е прекалено дълъг, Lucasfilm да се спрат на опцията за разделянето на две. Но има ли смисъл да ядосваш и без друго ядосаните фенове след зле приетият „Последните джедаи“ и още по-зле приетият „Соло“?

Междузвездни войни епизод 9 ще е Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here