BS_Films_Divergent_3_WEB_poster_III_500x726_pxИмаме удоволствието да Ви посрещнем утре, в първия ден на месец Март и първия ден на месецът на „Дивергенти 3: Предани“. Посветили сме следващите 20 дни на най-очакваното продължение за сезона, което ще ни подготви за епичния финал, на една от най-успешните саги на нашето време.

Романите от сагата „Дивергенти“ са продадени в милиони копия по цял свят и са превеждани на десетки езици. Първите два филма направиха истински фурор и заковаха култовия статут на сагата, поставяйки я редом до „Игрите на глада“ и „Лабиринтът“.

Считано от утре, в продължение на 7 дни, ще Ви запознаем със седем от основните герои на „Дивергенти“. Ще Ви припомним съдбата им и ще Ви покажем до къде са стигнали. Във всяка от публикациите ще скриваме по 1 кодова, дума, която ВИЕ ще трябва да откриете. Публикациите ще се качват всеки ден в 11:00 часа, като на 07.03.2016г., след публикуването на последната статия, в 20:00 часа стартираме регистрационната форма. Всички събрали кодовите думи и регистрирали се, участват за разпределението на оригиналните награди от филма, любезно предоставени от Лента/BS FILMS.

BS_Films_Divergent_3_WEB_poster_II_1920x1080_px_v2

ВНИМАНИЕ!!!

Първите трима, които на 07.03.2016г. след стартирането на формата за регистрация успеят да въведат всички кодови думи и данните си за регистрация, ГАРАНТИРАНО печелят награда. Без жребий.

А наградите са:

nagradi

Така че следете сайта, колекционирайте кодови думи и се регистрирайте. Ако не успеете да попаднете сред първите трима, не унивайте, още цели 13 дни след това формата за регистрация ще бъде отворена и ще приемаме данни на участниците. В края на инициативата, след жребий ще раздадем и останалите награди.

Междувременно може да се включите за спечелване на допълнителна награда от „Дивергенти 3: Предани“ в нашата фейсбук игра, позиционирана тук:

ФЕЙСБУК ИНИЦИАТИВА „ДИВЕРГЕНТИ 3: ПРЕДАНИ“BS_Films_Divergent_3_WEB_poster_II_500x726_px_v2

Как ще продължи съдбата на обичаните герои ще видим всички на 11.03.2016г., с премиерата на „Дивергенти 3: Предани“. Специално за българските почитатели официалния разпространител на филма за територията на страната – Лента/BS FILMS, са изтеглили премиерата за България цяла седмица, преди официалния световен старт.

Гледайте „Дивегенти 3: Предани“ само в кината на 2D/ IMAX 2D/ 4DX и D-BOX от 11.03.2016г. Разпространява Лента/BS FILMS.

С медийната подкрепа на:

Вашият коментар