hobbit_posterВреме е да дадем начало на втория ни поред проект, посветен на книгите! Преди точно една година, „Месец на книгата“ се превърна в най-успешната ни интерактивна форма на игра, която за първи път посветихме на едни от най-успешните романи в наши дни.  Сега, 12 месеца след това се завръщаме по-силни от всякога с „Месец на книгата 2 – филмови адаптации„. Стартираме с ЕДИНСТВЕНИЯ роман, който не е адаптация, продължение или предистория на такава. Но „Вакантен пост“ е дело на Джоан Роулинг, която покори света със сагата за очилатия магьосник Хари Потър и сме повече от сигурни, че стартирайки точно с нейната книга за възрастни, ви представяме една ГАРАНТИРАНА, бъдеща адаптация. През месеца ще ви срещнем с много минали, настоящи и бъдещи адаптации, както и техните продължения, които СЪЩО ще бъдат адаптирани. Сред тях са изключително актуалните „Кери“ на Стивън Кинг, „Играта на Ендър“ на Орсън Скот Кард, „Игрите на глада: Възпламеняване“ на Сюзън Колинс, „Хобит“ на Дж. Р. Толкин и др. Проектът е позициониран на адрес:

www.books2.cinebum.euenders_game_ver16_xxlg

Там е разположена нашата виртуална библиотека. Изберете си книга. Запомнете датата й. Само и единствено на нея, ще може да отключите въпросът и регистрационната форма и да участвате в тегленето на копие на съответната такава. Всеки ден ще отключваме по един въпрос и теглим победител от предхождащия го. Всяка седмица, ще изпращаме наградите на победителите! 

Месец на книгата 2 – филмови адаптации отключва първия си въпрос към „Вакантен пост“ на 01.10.2013г. Набележете си романи, запишете си датите им и се регистрирайте за спечелването им. Останалото оставете на нас….

ПОКАНИ ПРИЯТЕЛИ!

Издателствата, които предоставиха своите книги за целта на проекта са:

Егмонт / Ера / Изток-Запад / Колибри / Кръгозор / Pro Book / Intense / Вакон / Сиела / Труд / Ентусиаст / Прозорец / Бард / Плеяда / Екслибрис / Пергамент Прес

  

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
  conQUIZtador  razdavalnik twifun-bg copy
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   546425_503883632955131_2049661495_n Filmitena_New_Logo
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  rsz_igri_logo utro
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here