Enthusiast_Ujniachki_cover_firstДвадесетият ден от нашият най-амбициозен проект до момента „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“ приключи. В него цял ден разигравахме „Слугинята“ на издателство Ентусиаст.

Вчера ние ви питахме: Какъв специалитет забърква цапнатата в устата слугиня МИНИ, за да отмъсти на бившата си господарка?

Правилният отговор е ПАЙ  (с една много специална съставка). Всички посочили това за вярно, участваха в тегленето на победителя късно снощи.  Копие на „Слугинята“, любезно предоставено от ИК Ентусиаст си спечели: Иван Венчев от гр. Пазарджик.

Молим Иван да отговори на съобщението, което ще изпратим на и-мейлът му, оставен при регистрацията, за да уточним най-удобният за него начин за получаване на наградата му.

Всичко за „Слугинята“ на издателство Ентусиаст – ТУК.

Вече може да се включите в разиграването на една предстоящата екранизация, втората част от сагата за ЕНДЪР. „Играта на Ендър“ идва по родните екрани на 08.11.2013г. а екранизацията на продължениетое гарантирана. Копието на „Говорителят на мъртвите“ е любезно предоставено от Издателство ЕРА.  

Романа ви очаква за спечелване тук www.books2.cinebum.eu.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
  conQUIZtador razdavalnik sever.bg
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  546425_503883632955131_2049661495_n Filmitena_New_Logo
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  rsz_igri_logo utro
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook

      ПОКАНИ ПРИЯТЕЛИ!