1087_pic_1

Двадесет и деветият ден от нашият най-амбициозен проект до момента „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“ приключи. В него цял ден разигравахне романа „Хобит“ на Дж. Р. Толкин. Книгата влиза в нашият проект, благодарение на издателство БАРД и предстоящата екранизация на втората част на романа. Премиерата на „Хобит: Пущинакът на Смог“ е насрочена за 13.12.2013г. Ние ви предложихме възможност да спечелие копие на литературния първообраз.

Вчера ние ви питахме: Кой от тримата герои участва в „Хобит: Пущинакът на Смор“,  но отсъства в книгата?

Правилният отговор е ЛЕГОЛАС. Всички посочили това за вярно, участваха в тегленето на победителя късно снощи. Копие на „ХОБИТ“, любезно предоставено от ИК БАРД си спечели: Мюбера Ирханова от гр.Стара Загора

Молим Мюбера да отговори на съобщението, което ще изпратим на и-мейлът му, оставен при регистрацията, за да уточним най-удобният за него начин за получаване на наградата.

Всичко за „Хобит“ на издателство Бард – ТУК.

Вече може да се включите в разиграването на „Сойка- присмехулка“ третата част от поредицата ИГРИТЕ НА ГЛАДА на СЮЗЪН КОЛИНС. Тя ще бъде филмирана в две части като през 2014г. ще видим първата част. Копие на романа „Сойка присмехулка“, любезно предоставено от ИК ЕКСЛИБРИС за „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“, е на дневен ред при нас, ДНЕС! 

Романа ви очаква за спечелване тук www.books2.cinebum.eu.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
  conQUIZtador razdavalnik  
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook  
  546425_503883632955131_2049661495_n Filmitena_New_Logo
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  rsz_igri_logo utro
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook

      ПОКАНИ ПРИЯТЕЛИ!         

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here