soyka_highlightТридесетият ден от нашият най-амбициозен проект до момента „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“ приключи. В него цял ден разигравахме романа „Сойка – присмехулка“ на Сюзън Колинс. Книгата влиза в нашият проект, благодарение на издателство Екслибрис и предстоящата екранизация на втората част на романа. Премиерата на „Игрите на глада: Възпламеняване“ е насрочена за 22.11.2013г. Ние ви предложихме възможност да спечелите копие на литературния първообраз.

Вчера ние ви питахме: Кой се превръща в символ, в сойка- присмехулка, в „Игрите на глада: Сойка- присмехулка“?

Правилният отговор е Катнис. Всички посочили това за вярно, участваха в тегленето на победителя късно снощи. Копие на „Сойка- присмехулка“, любезно предоставено от ИК Екслибрис си спечели: Радост Иванова от гр.Сливен

Молим Радост да отговори на съобщението, което ще изпратим на и-мейлът, оставен при регистрацията, за да уточним най-удобният за нея начин за получаване на наградата.

Всичко за „Сойка- присмехулка“ на издателство ЕКСЛИБРИС – ТУК.

Вече може да се включите в разиграването на „Кери“ по едноименния роман на Стивън Кинг. Премиерата на най- новата екранизация в момента е ХИТ по родните и световни екрани, с участието на Клои Мориц и Джулиан Мур. Копие на романа „КЕРИ“, любезно предоставено от ИК Плеяда за „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“, е на дневен ред при нас, ДНЕС! 

Романа ви очаква за спечелване тук www.books2.cinebum.eu.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
  conQUIZtador razdavalnik  
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook  
  546425_503883632955131_2049661495_n Filmitena_New_Logo
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  rsz_igri_logo utro
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook

      ПОКАНИ ПРИЯТЕЛИ!         

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here