272Месец ноември. Да ви е честит! С началото на новия месец, обявяваме и краят на стария. Месец на книгата 5 в www.cineboom.eu официално приключи, с обявяването на последния победител от проекта, по-рано днес.

За 31 дни раздадохме 31 книги. Хиляди се впуснаха в надпреварата за спечелването на книгите. Всеки ден!

Б Л А Г О Д А Р И М    В И   !!!

Както НИЕ повярвахме, че в България четенето е БЕЗСМЪРТНО, така вие продължавате да ни го доказвате вече пета поред година. Няма по-голяма сила от книгата. Няма по- безгранично въображение от това на един писател. Няма по- голяма сила от тази, на добрата история. Всички ние с вас, целия екип на сайта и всички парнтьори заедно го доказахме. 

Виртуалната библиотека, която ви водеше през целия проект, бе позиционирана тук:

www.books5.cineboom.eu

За поредна година най-добрите български издателства взеха участие в проекта:

Бард, Егмонт, Сиела, Колибри, Pro Book, Хермес, Ентусиаст, Прозорец, Пергамент Прес, Обсидиан, Лъчезар Минчев, Интенс, Плеяда, Ибис и Artline Studios.

books5-site_reklamaСкъпи и уважавани колеги,

Без вас, този проект нямаше да бъде възможен. Благодарим ви за безграничното доверие, подкрепа и предоставената възможност. Ще очакваме следващата ни съвместна среща през Окромври 2017г. с „Месец на книгата 6“ 🙂

Очаквайте скоро резултатите, класации, най-желаните книги, най трудните въпроси, най лесните въпроси и ВСИЧКО около „Месец на книгата 5“ в www.cineboom.eu!

Вашият коментар