Скъпи приятели,

За шеста поред година www.cineboom.eu е домакин на най-значимия проект за четящи- „Месец на книгата“! За шеста поред година през месец октомври ще потопим всички ви в света на книгите, в света на най-търсеното, най-желаното, най-четеното и популярното от родния книжен пазар.

През измианлия месец Август cineboom.eu проведе поредица от анкети на своята фейсбук страница, в която филтрирахме вашите нагласи и желания (справка www.facebook.com/cineboom)! Благодарение на тях успяхме да избистрим 31 от най-желаните книги сред вас. Те сформираха списъка на „Месец на книгата 6“! Традиционно проекта ще се проведе на индивидуален субдомейн:

books6.cineboom.eu

Там ще намерите нашата виртуална библиотека, която ВИЕ изградихте. Там ще може да разгледате по отделно всяка от книгите, да се запознаете с издателствата, да си набележите заглавия и да разберете кой ден, за коя книга ще може да участвате. Стартираме ударно на 01.10 с изключително актуалната „ТО“ на Стивън Кинг, любезно предоставена от ИК БАРД. Екранизацията която дебютира в началото на месеца вече трета седмица мачка световния боксофис и троши рекорди. Приключваме на 31.10 с „Гънка във Времето“, чиято пищна екранизация очакваме през 2018г.

Запазили сме форматът от изминалите години- всеки ден от месеца, в профила на всяка от книгите, ще отключваме темачитен въпрос и форма за регистрация. В продължение на целия ден (ЕДИНСТВЕНО!!!) ще можете да отговаряте на въпроса и да се регистрирате за спечелването на книгата. На следващия ден ще затваряме въпроса, теглим и обявяваме победителя.

Всички книги ще бъдат доставени до посочен от спечелилите адрес за сметка на организаторите.

За поредна година, проекта се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на най-добрите родни книгоиздателства, между които този път имаме и дебютанти (участващи за първи път в проекта)!

Книгите са предоставени от издателства:

Набележете си книга. Вижте кога можете да я спечелите. Изчакайте да дойде нейният ден. Отговорете на въпроса и я спечелете!

„Месец на книгата 6“ стартира в www.cineboom.eu на 01.10.2017г!

Вашият коментар