„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ продължава УТРЕ- 18.01.2018г. от 17:30 часа по Cartoon Network с епизод 4.

Двуизмерните герои от анимацията се поставят пред миниатюрни декори от бекграунда, направени почти изцяло от природни елементи, като клонки и треви.

Чувствахме, че като построим горите чрез миниатюрните декори, ще получим много неща БЕЗПЛАТНО, за които няма как да „излъжем“ зрителя. Усещаш атмосферата, всички несъвършенства…. Естествената светлина, сенките, дълбочината и цялата текстура….Това му придава наистина уникално усещане. И същевременно с това му придава някакво странно усещане…Някак по-приказно. – споделя създателят Бовинг- Андерсън.

Има още нещо, което сценографията дава на шоуто… гората и героите успяват да ни накарат да я усещаме, като градина с малки фигурки в нея. С тях можеш да си играеш и да се чувстваш, сякаш си в голямата гора, големия свят. Заигравката, приключенското усещане… това искахме да постигнем със тази сценография и мънички герои, които да се разхождат наоколо. – добавя Андерсън.

 

Анимацията е флаш анимация, подобна на кукловодство, но също и ръчно рисувана анимация- разказва Уолбърг.

Като по този начин героите са винаги модел. Това е специална техника, която развиха при „The Amazing world of Gumball’, а ние адаптирахме по свой начин тук- завършва Андерсън.

Не пропускайте да приберете оригинални награди от „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“, който Cartoon Network специално предоставиха за читателите на CINEBOOM. Ето как да участвате!

Вашият коментар