„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ продължава УТРЕ- 18.01.2018г. от 17:30 часа по Cartoon Network с епизод 4.

Двуизмерните герои от анимацията се поставят пред миниатюрни декори от бекграунда, направени почти изцяло от природни елементи, като клонки и треви.

Чувствахме, че като построим горите чрез миниатюрните декори, ще получим много неща БЕЗПЛАТНО, за които няма как да „излъжем“ зрителя. Усещаш атмосферата, всички несъвършенства…. Естествената светлина, сенките, дълбочината и цялата текстура….Това му придава наистина уникално усещане. И същевременно с това му придава някакво странно усещане…Някак по-приказно. – споделя създателят Бовинг- Андерсън.

Има още нещо, което сценографията дава на шоуто… гората и героите успяват да ни накарат да я усещаме, като градина с малки фигурки в нея. С тях можеш да си играеш и да се чувстваш, сякаш си в голямата гора, големия свят. Заигравката, приключенското усещане… това искахме да постигнем със тази сценография и мънички герои, които да се разхождат наоколо. – добавя Андерсън.

 

Анимацията е флаш анимация, подобна на кукловодство, но също и ръчно рисувана анимация- разказва Уолбърг.

Като по този начин героите са винаги модел. Това е специална техника, която развиха при „The Amazing world of Gumball’, а ние адаптирахме по свой начин тук- завършва Андерсън.

Не пропускайте да приберете оригинални награди от „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“, който Cartoon Network специално предоставиха за читателите на CINEBOOM. Ето как да участвате!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here