dig-poster-charcters-oiv-1080x1920px-bianka-mihaelaДен преди премиерата ви представяме и финалните двама герои, в изключителната палитра от персонажи и щуротии, която ни очаква в „Овца или вълк“. Михаела Филева, която се превъплащава в ролята на вълчицата Бианка и Ненчо Балабанов, който ще видим като най-лошият сред лошите- Безухия вълк, споделят за ролите, които озвучават във филма. Вижте какво те имат да ви кажат във видеата по-долу.

Премиерата на „Овца или вълк“ е насрочена за утре- dig-poster-charcters-oiv-1080x1920px-bezuhiq-nencho07.10.2016г. Филмът тръгва в кино салоните в цялата страна на 3D, дублиран на български език, с гласовете на Михаела Филева, Ненчо Балабанов, Рафи Бохосян, Йоана Драгнева и др. Разпространява PRO FILMS.

Приключенска история за един безгрижен млад вълк. Обичащ да се весели и да ловува овце, Сивият не обича сериозните отношения и не разбира отговорноста, която предстои да поеме, ако стане водач на глутницата. Съдбата обаче поднася на нашия герой истински изпитания. Всичко се обръща с главата надолу: вълкът се превръща в овца. Новата действителност го кара да погледне по друг начин на живота.

Вашият коментар