Мишел Родригез изпълнява ролята на Лети Ортиз в поредицата „Бързи и яростни“. Тя е част от филмите още от първата част. Но може да СПРЕ да бъде част, ако нещо не се промени. Родригез публикува в Instagram, че може да НЕ участва в „Бързи и яростни 9“, освен ако продуцентите не покажат малко уважение и любов към жените от поредицата.

В изминалите филми участваха Вин Дизел и покойния Пол Уокър, както и Джордана Брустър. Брустър НЕ участваше в последния филм, но тя бе неизменна част от поредицата, изпълнявайки ролята на сестрата на Доминик.
Снимам се във филми с Джордана, която играе ролята на сестрата на Доминик Торето в продължение на 16г. и мога да преборя на едната си ръка, колко пъти е трябвало моята героиня да и каже някоя реплика. Мисля, че това е жалко и е липса на креативност.
През филма са преминали не малко актриси- Гал Гадот, Хелън Мирън, Чарлийз Терън и Елса Патаки, но историята често се фокусира върху мъжете. Скоро бе обявен spin off с участието на героите на Скалата и Джейсън Стейтъм. Част от проекта се очаква да бъде и героинята на Чарлийз Терон. „Бързи и яростни 9“ и „Бързи и яростни 10“ са потвърдени и вече се подготвят.

Вашият коментар