newlywed_cover_za_reklama-500x750Вече не е нужно да сте инженери, за да начертаете диаграмите на светлото си семейно бъдеще! Под знака на издателство „Вакон“ излезе уникално илюстрирано ръководство, което подготвя младоженците за първата година от брака.

Сватбата може и да е свършила, но бракът тепърва започва. След инсталирането на операционната система „Брачно съжителство“ е нормално да ви отнеме известно време, докато се научите да боравите с разнообразните й функции.

Добрата новина е, че „Младоженците – ръководство за употреба“ съдържа всички необходими указания и съвети при неизправност за новия ви софтуер. От купуването на дом и управлението на финансите до скандалите, секса и планирането на бебе(та) – ръководството е идеалният сватбен подарък за всяка двойка, тръгнала по неведомите пътища на съюза за цял живот.

За автора:

КЕРЪЛАЙН ТАЙГЪР е журналист на свободна практика и автор на книгите How to Behave, How to Behave: Dating & Sex и The Long-Distance Relationship Guide. Живее във Филаделфия със съпруга си, Джонатан, и твърди, че всички прилики между ситуациите, описани в тази книга, и истинския живот са напълно случайни. Прочетете повече за нея на www.carolinetiger.com.

За илюстраторите:

ПОЛ КЕПЛЕ и СКОТИ РАЙФСНАЙДЪР са известни със своето студио HEADCASE DESIGN, базирано във Филаделфия, САЩ. Творбите им присъстват в голям брой списания за дизайн и илюстрации като AIGA 365, 50 Books/Covers, American Illustration, Communication Arts и Print. Пол е работил в издателска къща „Рънинг Прес“ в продължение на няколко години, преди да основе Headcase през 1998 г. Завършил е Училището по изкуства „Тайлър“, където в момента преподава. Скоти е завършил университета в Куцтаун и има магистърска степен по изящни изкуства от Училището по изкуства „Тайлър“, където Пол е бил негов преподавател.

Вашият коментар