ВНИМАНИЕ, СТАТИЯТА СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ЗА ФИНАЛА НА „НА ПАРЧЕТА“

През Януари имахме честта да гледаме най-новият филм на М. Найт Шаямалан „На Парчета“. Той ни предостави изключителен обрат на финала със сцена, която всъщност закова вселената, в която се развива филма- тя е СЪЩАТА, като Неуязвимият. В свой пост в tweeter, Шаямалан потвърди, че в следващия си филм ще сблъска двата филма в един общ и той ще се казва „Glass“ (вероятен главен действащ човек- Стъкления човек на Самюел Джаксън от „Неуязвимият“).

Приключих новия сценарий. Отне ми 17г. но най-накрая мога да отговоря на най-често задавания ми въпрос- Ще има ли продължение на Неуязвимият? Следващия ми филм ще бъде продължение на „Неуязвимият“ и „На Парчета“. Винаги съм си мечтал в главата си, да сблъскам двата филма в третия. – споделя режисьора/сценарист.

Той потвърди, че Брус Уилис ще повтори ролята на Дейвид Дън, Джеймс Макавой на Кевин Уендъл Кръмб и множеството му идентичности, Ана Тейлър- Джой ще се завърне като Каси Куки и Самюел Джаксън ще повтори ролята си на Илайджа Прайс или Стъкления човек.

Историята в резюме:

След събитията в „На Парчета“ новия филм ни представя Дън, който преследва Кръмб и неговото алтер его Звяра, в поредица от ескалиращи срещи. В тях, тайнствената фигура на Прайс изплува, като дирижиращ парада. Той държи тайни, който са жизнено важни и за двамата.

Продуцент ще бъде Шаямалан. Премиерата на „Glass“  е насрочена за 18.01.2019г.

Вашият коментар