PlanesНа 6-ти септември бе официалната премиера за страната на „САМОЛЕТИ“ – най-новото анимационно изкушение, от създателите на „Колите“. Ние от CINEBUM, заедно с официалния разпространителна филма за България – ФОРУМ ФИЛМ, спретнахме своеобразно, летателно предизвикателство в което вие трябваше да изловите флагчетата от прелитащите самолети и от буквите, изписани върху тях, да сглобите името на един от героите от филма.  Това бе „СКИПЪР„. Всички посочили неговото име, като отговор участваха в разпределението на нашите награди. Инициативата ни бе позиционирана тук:

www.facebook.com/cinebum

Оригинални сувенири от филма, получават:

Оригинална чанта за път:

1) Веселин Николов от гр. Брусарци

2) Николина Емануилова от гр. Кърджали

Оригинален тефтер с метални корици:

1) Мануела Каринау от гр. Добрич

2) Ангел Ангелов от гр. София

3) Георги Мътаров от с. Тополово

Оригинална Шапка получава:

1) Велизар Димитров от село Микрево

Оригинален часовник получава: 

1) Аделина Венкова от гр. Девня

ЧЕСТИТО! Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, предоставени при регистрацията им, за да уточним най-удобният за тях начин за получаване на наградите им!

„Самолети“  вече в в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България!

planes_ver3

Над света на “Колите“ на Disney е този на „Самолети“ – изпълнена с екшън и приключения анимационна комедия на 3D, в която главната роля е отредена на Дъсти, самолет от малко градче, с мечти да се състезава в надпревара на голяма височина. Kонструкцията на Дъсти не предполага конкурентност при подобно състезание, а и той се бои от високото, затова се обръща за помощ към Скипър, който е авиатор във флота. Тĥой помага на Дъсти да се квалифицира и да се изправи като претендент за титлата срещу Рипслингър, настоящият шампион в състезателната лига. Куражът на Дъсти е поставен на сериозно изпитание, когато той се устремява към висини, каквито не е и сънувал, че са възможни за него, за да се превърне в истинско вдъхновение за смаяния свят.

 

 

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n filmitena_logo_cinebum
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro  
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook