1. Робърт Дауни , $75 млн.

2. Чанинг Тейтъм, $60 млн.

3. Хю Джакмън, $55 млн.

4. Марк Уолбърг $52 млн.

5. Дуейн „Скалата“ Джонсън, $46 млн.

6. Леонардо Дикаприо, $39 млн.

7. Адам Сандлър, $37 млн.

8. Том Круз, $35 млн.

9. Дензъл Уошингтън, $33 млн.

 10. Лиам Нийсън, $32 млн.

cash-reserves

Е не е голяма изненада, че Робърт Дауни е на върха, след информацията за тлъстия му чек от „Отмъстителите“. Но тук влиза само процента от печалбата на филма, а не самия чек за $50млн. тъй като тази класация е направена от списание „FORBES“ за периода от Юни 2012г. до Юни 2013г. Но тук влиза пълната му печалба от „Железният човек 3“.

Хю Джакмън, дължи своите приходи на „Клетниците“ и вече прибраните хонорари за“Върколакът“ и „Х-мен: Дни на отминалото бъдеще“.

Чанинг Тейтъм прибра огромна част от печалбата на „Професия: Стриптизьор“, тъй като сам бе съпродуцент на филма. Освен това в неговите приходи влизат и чековете за „G.I.Joe: Ответен удар“ и „Белият дом: Под заплаха“.

Дуейн Джонсън прибира над $50млн от „Кръв и пот“; „G.I.Joe: Ответен удар“ и „Бързи и яростни 6“- което е може би и най- силният му филм до момента!

Марк Уолбърг дължи своето място тук на „Приятелю, Тед“ и „Кръв и пот“.

Лиам Нийсън дължи своето място в тази класация на „Твърде лично 2“, но той Уошингтън и Круз са над 50г., а Сандлър не е далеч от тазипреклонна възраст също. Самият Сандлър присъства тук, заради сериозната му заработка от тъповатото продължение „Дърти хлапета 2“.

Дикаприо е звезда от много време, но едва миналата година взе няколко много смели решения и се преъвърна в злодей в „Джанго без окови“, поведе изненадващия хит „Великият Гетсби“,а тази есен ще го видим в скъпия „Вълкът от Уол Стрийт“!

 

Вашият коментар