Анджело е върхът – Сезон 4 Cartoon Network през август

От 6ти юли – всеки делник от 8:10ч.Cartoon Network през август

Анджело е 11-годишно момче, което винаги намира изобретателни начини за борба със спънките на ежедневието. Той внимателно изследва ситуациите, след което измисля сложни стратегии, чрез които да убеди или да заобиколи всеки противник, с помощта на приятелите си Шърууд и Лола.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Малки Титани: В готовност Епизод #200

На 31ви август от 08:50ч.

Епизод #200 от любимата поредица.Cartoon Network през август

Това продължение на популярното предаване „Малки Титани“ има по-комедиен поглед над супергероите, като показва какъв е животът им зад завесите. Забавни неща се случват на Робин, Старфир, Рейвън, Бийч Бой и Киборг покрай спасяването на света и редовните тийнейджърски приключения на тези, които живеят заедно без родителски надзор.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Реактивните момичета Сезон 3

От 20ти август – от понеделник до четвъртък от 17:25ч.Cartoon Network през август

В тази нова продукция на класическата поредица на Cartoon Network „Реактивните момичета“  се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите  Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят с домашните си и със супергеройските си дейности, докато се сблъскват с непрекъснат парад от злодеи.

Гледайте специалния епизод „Never been Blissed“,  в който четвъртата и най-силна Реактивка се завръща в компанията!Cartoon Network през август

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Време за приключения Специален Minecraft епизод

На 20ти август – от 10:05ч.Cartoon Network през август

„Време за приключения“ и Minecraft се сливат за един специален епизод. Очаквайте една математическа забава. Фин, Принцеса Сладкодъвка, Марселийн и другите герои стават на блокчета в нов кръстосан епизод, в стил Minecraft. Предстоящият епизод „Диаманти и лимони“ обещава много приключения.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Ябълко и Луки Сезон 3

От 20ти август – всеки делник от 18:15ч.Cartoon Network през август

Забавната нова поредица ще представи приятелите Ябълко и Луки, които са решили да напуснат мястото, където са израсли, за да изпитат тръпката от живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често носят свежи и неочаквани прозрения в модерния живот на днешните  дни.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Бен 10: Всички извънземни Омни-подобрен

От 6ти август – всеки делник от 19:40ч.

През август и септември имате възможност да научите повече за всеки от Бен 10 извънземните! Всяка седмица ще бъде посветена на един от 10-те извънземни и техните омни-подобрени сили. Кой от извънземните е най-силният, кой е най-бързият и кой е най-умният? Ще разберете отговорите на всички тези въпроси, след като гледате специалната поредица.Cartoon Network през август

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Още допълнителна информация може да намерите в специалната секция на Cartoon network при нас.

Не пропускайте да последвате и официалния фейсбук профил на телевизията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here