Бен 10 – Сезон 2

От 19ти февруари – всеки делник от 16:10ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от новите епизоди Бен, Гуен и Дядо Макс откриват парен генератор на Парния Смайт и трябва да го изключат, преди да претоварят електрическата мрежа. Гледайте, за да откриете какво ще се случи.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Облачно с кюфтета – Сезон 1

От 26ти февруари – всеки делник в 19:05ч.

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти Несвързани  С Риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Ice Bear Love You Weeks

От 5ти февруари  – всеки делник от 17:55ч.

Празнувайте месеца на полярната мечка с любимия мечок Белия.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Трансформърс: Роботи под прикритие – Сезон 3

От 3ти февруари – всеки уикенд от 13:15ч.

Шоуто представлява продължение на Трансформърс: Прайм. Действието се развива години в бъдещето, когато  Бъмбълбий пътува обратно на Земята, след като корабът на затвора Алкемор катастрофира на планетата ни. Той е натоварен със задачата да открие и залови всички избягали Десептикони. За да постигне това, той неохотно поема командването на нов екип от Аутоботи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here