books5-site_rekЗа пета поред година уеб порталът www.cineboom.eu  е домакин на едно изключително събитие. Инициативата „Месец на книгата” отбелязва първата си кръгла годишнина.  След четири  изключителни издания през Октомври 2012, Октомври 2013, Октомври 2014 и Октомври 2015г., тази година селекцията на най-доброто, което може да чете родния книголюбител  е по-предизвикателна и силна от всякога.

Участие взимат  15 от най-добрите издателства в България:

Бард, Егмонт, Сиела, Колибри, Pro Book, Хермес, Ентусиаст, Прозорец, Пергамент Прес, Обсидиан, Лъчезар Минчев, Интенс, Плеяда, Ибис и Artline Studios.

Точно 31 изключителни книги ще изпълнят месеца и всеки ден, ще ви представяме НОВА, която ще очаква, да я спечелите. На тези книги са базирани ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ сериали, също и филми, превърнали се в крайъгълен камък на киното, както и едни от най –обичаните кино поредици на ВСИЧКИ времена.

books5_reklamaИнициативата стартира на 01.10.2016г. по традиция и ще продължи до 31.10.2016г. Тя е позиционирана на адрес:

www.books5.cineboom.eu

Там по традиция ви очаква нашата виртуална библиотека. Всяка книга е деликатно представена, с корица и синопсис, както и връзки към детайлни представяния, издателството зад нея и много други. От там ще разберете и на коя дата може да спечелите всяка книга, на кой въпрос ще трябва да отговорите и др.

Част от издателствата вземат участие в проекта за 5-та поред година, други са от по-скоро с нас, някои сега дебютират, но всички те, прегърнаха идеята за един месец, посветен на ВАС, онези, които ОБИЧАТЕ да четете, ИСКАТЕ да четете и СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ от силното, доброто и КАЧЕСТВЕНОТО, което предлага родния книжен пазар.

За подробности, новини и детайли за проекта, следете ни на:

www.cineboom.eu

www.facebook.com/cineboom

Събитие във фейсбук

Вашият коментар