В продължение на осем филма „Бързи и яростни“ ни учи, че няма нищо по-важно от семейството. Но в края на миналата година, екипа се оказа разделен, когато Дуейн Джонсън се обърна към някои от неговите неназовани колеги от екипа (мъже), с „candy asses“. По-нататъшните публикации и материали сочеха, че коментара е насочен към звездата на поредицата и изпълнителен продуцент Вин Дизел. Сега, във финалната седмица преди премиерата на „Бързи и яростни 8“, най-сетне Вин Дизел отговори на големия въпрос ИМА или НЯМА напрежение между двамата.

Смятам, че светът не осъзнава КОЛКО близки сме всъщност, по един странен начин. В някои направления далеч сме прекрачили границите. Не мисля, че това в което го обвиняват е било неговото намерение. Знам че той оценява, колко много работя за поредицата. В моята къща, той е чичо Дуейн.

През Август, когато Дуейн Джонсън се приготвяше да приключва снимките си за „Бързи и яростни 8“, той благодари и „въздигна“ 🙂 колегите си жени на площадката в Instagram. След това, той се обърна към някои от колегите си мъже:

Някои се самоопределят, като истински мъже и истински професионалисти, други не. Тези които НЕ СЕ определят са прекалено страхливи за да направят нещо по въпроса. Candy asses. Като гледате филма през Април и ви се струва, че аз НЕ играя в някои от сцените и кръвта ми ври….прави сте!

Дуейн Джонсън се присъедини към поредицата в „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“. Дизел е част от проекта още от старта (без втората част). Джуейн може да е една от най-големите звезди в Холивуд, но Дизел е лицето на поредицата, както и продуцент, който е силно замесен с режисирането на всеки от филмите. Самият Дизел споделя, че с тези си начинания, той се грижи за интересите на Джонсън.

Аз пазя поредицата. Пазя всички, включително Дуейн. Аз го пазя повече, от колкото някога дори ще знае. Това няма значение. Не е и нужно да знае. Но го оценява. Дуейн има само един Вин в живота си. Дуейн Джонсън има само един голям брат в този филмов свят и това съм аз.

Въпреки всичкото това напрежение от миналото, за което се говореше, Дизел не го чувства така, а абсолютно го е грижа за неговия колега.

Винаги ме е било грижа за Дуейн. Аз съм първата мега звезда в Холивуд от смесена раса. Преди мен те просто не съществуваха. Да видя друга такава звезда на хоризонта е нещо, с което НАИСТИНА се гордея.

Самият Дуейн Джонсън не отдавна коментира пред  Los Angeles Times, че:
Бях много ясен с това, което казах. Прекалено отдавна съм в тази игра. Дали Юнивърсъл Пикчърс  биха предпочели това да не се е случило? Разбира се- обсъждали сме го. Иронията е в това, че за едно такова изказване, те се заемат да проследяват, да правят своите анализи, а интересът продължава да пробива покрива и да достига нови висоти….
Гледаме „Бързи и яростни 8“ в кино салоните в цялата страна от 14.04.2017г. Разпространява Форум Филм България!

Вашият коментар