Едва 26 годишен, канадският актьор и режисьор Ксавие Долан има зад гърба си шест режисирани филма, като предстои да направи седмия си проект за пръв път на английски език. Проектът се казва „The Death And Life Of john F. Donovan“ и в него ще се включат актьорите Джесика Частейн, Кати Бейтс, Сюзън Сарандън, Тейлър Кич и Кит Харингтън. По последни данни Натали Портман и Никълъс Холт също ще се присъединят към екипа.

http://columnazero.com/wp-content/uploads/2015/06/xavier-dolan2.jpgХарингтън ще бъде в главната роля, а историята се развива около кариерата на холивудска звезда, чието име е почернето от презумции и предполагаеми спекулации, касаещи кореспонденцията му с 11-годишно дете. Частейн ще изиграе ролята на редактор на клюкарско списание, а за ролите на Портман и Холт все още нямаме информация.

http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/The-Death-And-Life-Of-John-F.-Donovan-670x335.jpg

Филмът на Долан, който очакваме до края на тази година, е „Juste la fin du monde“ („It’s Only The End Of The World“), а в него ще участват Леа Сейду, Марион Котияр и Венсан Касел.

Ще видим Натали Портман още тази пролет при разпространението на филма „Jane Got A Gun”, а Никълъс Холт ще гледаме в „Х-мен: Апокалипсис“ от 19 май, 2016 година.

Вашият коментар