На кралска гaла премиера на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ с The Voice

Един от слушателите и зрителите на The Voice ще гледа филма на кралската гала премиера в Лондон на 17 април

Кралската гала премиера на първия филм на Marvel, събрал легендарните герои на студиото на голям екран, е едно от големите събития в света на киното тази пролет. С подкрепата на The Voice един български фен на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ ще има шанс да присъства на червения килим и да гледа преди всички лентата заедно със звездите от филма – Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Крис Хемсуърт, Крис Еванс, Том Хъдълстоун, Джереми Ренър, Самюел Джаксън, Марк Ръфъло и Коби Смълдърс.

На страницата на The Voice- www.thevoice.eu – може да разберете какво е условието да участвате и да спечелите незабравимо преживяване в Лондон, с поети самолетни билети и нощувки за двама в английската столица.

Мащабната продукция на Marvel ОТМЪСТИТЕЛИТЕ излиза в IMAX 3D и 3D кината на 4 май, когато героите, познати от прочутите комикси на студиото, ще трябва заедно да се изправят пред невиждана заплаха за Земята.

На официалната българска страница на филма www.otmastitelite.bg вече може да видите кои са Тор – богът на гръмотевиците, Железният човек, Капитан Америка, Хълк, Ястребово око и Черната вдовица и защо Ник Фюри е решен да мобилизира техните свръхестествени способности.>

Официалната премиера на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ е на 4 май 2012 г. вIMAX 3D и 3D кината в България и по света. Актуална и любопитна информация за филма може да намерите на www.оtmastitelite.bg и www.facebook.com/Avengers.bg.

 За ОТМЪСТИТЕЛИТЕ

Решителността на легендарния директор на международната мироопазваща организация ЩИТ Ник Фюри го води в инициативата да направи екип от герои с свръхчовешки способности и силно изразена индивидуалност. Да се изправят срещу заплахата, грозяща Земята и срещу коварния план на Локи, брат на Тор, е основната мисия на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ. Дали ще успеят или ще им е необходима много по-мощна сила, ще стане ясно на големия екран на 4 май 2012 г.

Главните роли в ОТМЪСТИТЕЛИТЕса поверени на също толкова зрелищен актьорски състав. Робърт Дауни Джуниър отново е „Железният човек”, а Скарлет Йохансон – „Черната вдовица”. Крис Еванс се завръща като „Капитан Америка”, Крис Хемсуърт като „Тор – Богът на гръмотевиците”, а Том Хъдълстоун като злия брат на Тор „Локи”. Джереми Ренър, който партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, влиза в ролята на „Ястребовото око”, а на Марк Ръфало е поверена ролята на чудовищния „Хълк”. Другата дама в екипа ОТМЪСТИТЕЛИТЕ Коби Смълдърс на екрана е агент Мария Хил, част от екипа на директора на ЩИТ Ник Фюри, отново изигран от Самюъл Джаксън.

2 коментари

Вашият коментар