„Небесно войнство – ангели хранители“ разкрива всичко за нашите закрилници 

Молитви, зодии, нумерулогия, знаци…

Всички, които имат изострени сетива за духовното, с радост ще посрещнат появата на книгата „Небесно войнство и ангели хранители“ на Евгения Талева. Тя разкрива всички тайни за света на висшите сили, които ни закрилят или пък са причина за нашите грехове и изкушения. Същност, история, произход, йерархия, език, влияние върху човечеството, начини на действие, как долавяме присъствието им и как да се възползваме от него… Тези и още много други изключително любопитни детайли за ангелите и демоните ще научите от премиерния том на издателство „Милениум“.

Можете да намерите изкушаващото заглавие, кореспондиращо и с различни религии, и с езотериката, на книжния пазар от днес.

Книгата събира отговорите на всички въпроси, които не спираме да си задаваме винаги, когато погледнем изображенията на ангели и архангели върху църковните икони, или пък гледаме холивудски филм в „ангелския“ жанр, каквито има не един и два. Що за същества са ангелите? Откъде произхождат? И те ли са от плът и кръв, раждат ли се и умират ли като нас?

Ще погледнете към темата от всички възможни гледни точки. Тя е изключително вдъхновяваща за редица учени, писатели и изследователи на Библията. Не малко са известните поредици от книги в световен мащаб, които художествено или документално повдигат завесата към небесния свят и ни карат да се взираме в необяснимото.

„Небесно войнство…“ ни повежда към нашите закрилници или изкустели, представяйки ни строгата йерархия, в която са подредени. Цитирани са всички рангове на ангелите – някои са призвани да напътстват царете и държавниците, а други – обикновените хора, едни стоят по-близо до божия престол, други – кръжат на земята и оставят знаци пред всеки, който може и иска да ги види. Те не са всесилни или пък не винаги могат да променят това, което ни диктуват характерът и навиците. Ето защо казваме за някого, че „му е слаб ангелът“. Закрилникът му не е успял да го задържи да не кривне от правия път.

Ще научите историята на архангелите, ангелите и падналите им събратя така, както е предадена в Стария и Новия завет, а също и в текстове от други религии и множество апокрифи. Читателят ще може сам да премисли коя гледна точка да приеме и доколко да вярва и да се уповава на една или друга представа. Оказва се, че често това, за което говорят църквата и научните среди, е едно и също, но е наричано с различни имена.

Безброй са фактите, в които ще ви потопи невероятната книга. Ще разберете, че е съществувал ангелски език и кой човешки език произхожда от него. Ще узнаете, че хората от всяка зодия имат конкретен ангел-закрилник. Например телците могат да разчитат на архангел Михаил, а скорпионите – на Гавраил. Има точно разпределение на пазителите според нашето число в нумерологията. Ще получите подробен списък на сигналите, с които ангелите ни показват присъствието си около нас. Сред тях например са необяснимата промяна на температурата, появата на приятен аромат с неясен произход, бяло перо или монета на пътя ни, странно съвпадение, усещане за дежа вю и много други.

Поредиците от цифри, които се изпречват пред погледа ни, също имат специални значения, свързани с божествените пратеници – ще научите точно какви са те. А ако вярата ви е достатъчна, за да потърсите упование в небесното войнство, от книгата ще получите точните молитви, с които да се обърнете към много от неговите представители.

 

Вашият коментар