DIM-DA-NI-NIAMA-POSTER-BGОфициалната премиера на „Дим да ни няма“ за страната е следващия петък на 22.07.2016г. Разпространява за България- Тандем Филм. Дни преди събитието, те ни представиха някои наистина неочаквани факти за  филма. А ние с радост- споделяме:

  • Джеки Чан настоял да снима сцената в началото на филма (в която героят му Бени Чан разрушава наколните жилища на Хонг Конг), въпреки 60-те си години и въпреки студените зимни температури. Джеки останал във водата над 30 минути, докато бъде заснета идеалната сцена.
  • Джони Ноксвил е първият некитайски актьор, който китайската суперзвезда Фан Бинбин някога е целувала. Тя споделя: „Това бе още първия ми ден на снимачната площадка и се случи по време на заснемането на първата ми сцена.“
  • Оригиналната идея за ДИМ ДА НИ НЯМА идва от Джеки Чан по време на филма от 2010-та Карате Кид. Джеки Чан чул колко много хора се възхищават от китайските пейзажи във филма, което го вдъхновило да създаде филм, който ще покаже още повече и по-голямо разнообразие от природата на родната му страна пред зрителите от целия свят. Пътешествието из ДИМ ДА НИ НЯМА протича от монголските равнини през реката Яндзъ и планините Хуаншан до неоновите кули на Хонг Конг.
  • ДИМ ДА НИ НЯМА е вторият съвместен проект за Джеки Чан и Фан Бинбин. Първият е хонгконгската криминална драма Инцидентът Шинджуку от 2010-та година, където двамата играят китайски имигранти в Япония.
  • Sciptrace2Първата премиера на червен килим, на която Джеки Чан присъства в Холивуд, е преди 20 години на филма Катерачът, режисиран от Рени Харлин. Той е поканен от Силвестър Сталоун. От тогава нататък, Чан се е възхищавал на умението на Харлин да създава изключителни екшън филми.
  • В опит да се запази автентичността на филма и да се предаде правдиво епичните пейзажи на филма, ДИМ ДА НИ НЯМА е заснет изцяло на показаните места – провинциите Гуанси и Гуейджоу, Хонг Конг, Макао и вътрешна Монголия.

Вашият коментар