wolverine

В новия филм от поредицата за мутантите, най-популярният персонаж от вселената на X-Мен се впуска в епично пътешествие в съвременна Япония. По сюжет от известния комикс на Marvel, стогодишния мутант Логън (Хю Джакман), известен на света като Върколак, е примамен от тайнството на Япония – призрачното царството на Якудза и самураите – където не е бил от Вторта световна война.

Там той се оказва обвързан с тайнствена, красива наследница и за първи път е изправен пред заплахата от истинска смърт. И ще бъде изтласкан до ръба на физическите си и емоционални сили – по-далеч, отколкото някога е бил. В това опасно пътуване, за да преоткрие героя вътре в себе си, Логън ще бъде принуден да се бори не само с могъщи врагове, мутанти и хора, но с призраците от собственото си минало. Докато Върколакът кръстосва адамантиевите си нокти със самурайски мечове, проправяйки си път през лабиринт от любов, предателство и чест, той в действителност ще узнае цената на един живот без край.

89444660855496249370312

„Тази история повежда Вълколака в свят, който е коренно различен от всеки друг досега в поредицата за X-Мен, – казва Хю Джакман, който е и продуцент на филма. – Той е различен като визия, и тонът е различен. Има много битки, но най-голямата битка от всички е вътре в Логън – дали да бъде чудовище или да стане човешко същество.“

Върколакът / The Wolverine е с премиерна дата 26 юли 2013г

Още за филма може да видите тук.

Вашият коментар