Grown Ups 2

…Част 1

СЪПРУГИТЕ

Салма Хайек е в ролята на съпругата на Лени, Роксана. Тази модерна жена заменя Ел Ей с живот в малко градче на Източното крайбрежие. „Тя единствена се чувства не на място.”, разказва Хайек. „Останалите герои са израснали заедно. На нея й е необходимо малко време за да открие мястото си в новия й дом.” Хайек споделя, че за всички е било достатъчно вдъхновяващо да бъдат на снимачната площадка за да дадат всичко от себе си като комици. „Бях впечатлена колко забавни бяха всички. Шакил О’Нийл бе откритие за мен – той е направо неустоимо смешен, а в този филм е по-забавен от всякога.”

Мая Рудолф играе Дийн Макензи, съпругата на героя  на Крис Рок. „Крис е един от най-забавните и умни хора, които можеш да срещнаш приживе, така че да работя с него винаги е било мечта.”

Мария Бело e Сали Ламонсоф. Тя споделя, че да работи в продукция на Адам Сандлар е неповторимо преживяване. „Разполагаш с толкова свобода. Адам и останалите очакват да импровизираш с героя си. Не всеки опит ще влиза във филма, но това е ОК, защото някои от импровизациите остават и  се оказват най-забавните.”

ГРАДЪТ

Александър Лудвиг, който участва в „Игри на глада”, изпълнява ролята на Брейдън сина на Маркъс. „Брейдън е синът, чието съществуване Маркъс не е подозирал, но Брейдън не знае това.”, разказва Лудвиг. „Той живее с представата, че Маркъс през цялото време е знаел и просто е пренебрегнал сина си. Още от самото начало, отношенията им са доста обтегнати благодарение на годините, през които Брейдън е трупал гняв срещу баща си. Беше забавно да играя ролята на този заплашителен герой.”

Все пак ябълката не пада по-далече от дървото. „Той е уголемено копие на Маркъс.”, описва го Лудвиг. „Той е наследил дългата коса и козята брадичка, но напълно засенчва баща си.”

Adam Sandler;Chris Rock;David Spade;Kevin JamesЛегендата на Националната баскетболна академия, Шакил О’Нийл се превъплъщава в ролята на офицер Флузо, защитник на добрите граждани на Стантън, Кънектикът. Ролята на Шак прераства от епизодично включване до истинска подържаща роля.  „Страхотно е, че се запознах с Адам и работих с него.”, споделя звездата. „В първата сцена бях малко нервен и трябваше да превключа на баскетболен режим. Видях Адам, Крис и Дейвид и си казах: „ОК, ето ти ги Джордан, Бърт и Меджик. Просто си свърши работата, Шак. Така и направих. Надявам се на всички да им хареса.”

Колин Куин и Тим Медоуз се превъплъщават отново в ролите си от „Дърти хлапета”, заедно със Стив Бушеми и Дан Патрик. „Те олицетворяват възмездието в първия филм. И разбира се все още живеят в града, те винаги ще живеят в града, така че се появяват отново, необикновени както винаги.”, разкрива Дюган.

В актьорския състав влизат и децата от първия „Дърти хлапета”: Джейк Голдбърг, Камерън Бойс и Алексис Никол Санчес като децата на семейство Федер; Ада-Никол Сангер и Франк, и Морган Гиндерич като децата на семейство Ламансоф и Наджи Джитър, и Чайна Ан Маклейн като децата на семейство Макензи. „Забавно е да видиш децата отново. Те всички са порастнали.”, споделя Дюган. “Децата вече са тийнейджъри, а тийнейджърите, които последно си видял, вече са завършили училище. И какво се очаква да направят? Ами да се измъкнат от вкъщи.”

В истинския живот, ситуацията също се е променила за младите актьори. „Когато подбрахме тези деца преди четири години, те всички бяха просто деца, които пристигнаха с майките и бащите си.”, спомня си Дюган. „Сега като планирахме „Дърти хлапета две” беше лесно със Салма и Кевин, но Камерън е в предаването на Дисни, „Джеси”, а Чайна се е превърнала в звезда в шоуто A.N.T. Farm!  В момента тя е супер известна. Всички останали деца също са поели по своя път. Те са по-известни от нашите звезди!”

Вашият коментар