Grown Ups 2

Информация за продукцията

 След като се мести със смемейството си в родния град, Лени (Адам Сандлър) установява, че понякога няма оттърване от откачалките след пoредица близки срещи със старото и новото поколение местни хулигани, шизофренични автобусни шофьори, почерпени ченгета на ски и 400 костюмирани купонджии.

Кълъмбия Пикчърс представя режисираната от Денис Дюган продукция на  Хепи Медисън, „Дърти хлапета 2”. Продуценти на филма са Адам Сандлър и Джак Джарапуто. Сценарият е дело на Фред Улф, Адам Сандлър и Тим Хърлихи.

ЗА ФИЛМА

 Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Крис Рок и Дейвид Спейд се събират отново в един екип за „Дърти хлапета 2”.

През 2010 „Дърти Хлапета” разбива бокс офис класацията като отбелязва приходи в размер на 260 милиона, което го превръща в най-успешния филм в дългогодишната кариера на Адам Сандлър. Оказва се, че Адам Сандлър е не по-малко популярен в чужбина, където филмът реализира 100 милиона приходи.

И така, след повече от 10 години комедийни блокбастъри, Адам Сандлър прави нещо което никога преди не се е случвало – поредица. Режисьорът Денис Дюган който работи девета по ред продукция с Адам Сандлър, отбелязва: „Вълнуващо е да съберем всички заедно. Всички герои и взаимоотношения бяха толкова дълбоки и забавни, че бяхме сигурни, че ще има какво още да разкажем за тях. Чувството е като да навестиш стар приятел.”

„Беше като надиграване.”, споделя Крис Рок за повторното събиране на актьорския екип. „Исках да съм по-забавен от Спейд, Спейд искаше да е по-забавен от Кевин, а Кевин искаше на свой ред да е по-забавен от Адам. Неможеш да се спреш ако си комик. Позитивната страна на нещата, според мен, е че всички заедно ставахме по-забавни.”

grown-ups-2Адам Сандлър изпълнява отново ролята на Лени Федър. Скорошното пътуване на „голямата клечка” от Холивуд до родния му град и срещата с някогашните приятели, му разкриват кои са истинските неща в живота. Това е назабравим урок. „Лени напуска работата си в Холивуд и се мести в родния си град заедно с цялото семейство.”, разказва Дюган. „Той иска децата му да израстнат в нормално място, вместо сред безумието на Холивуд.”

Кевин Джеймс играе Ерик Ламенсов, който във филма се изправя пред най-големия си страх. „Филмът разказва как, в известна степен, тези хора изживяват отново младостта си и вече като възрастни се изправят пред неща, които не са им се случили на младини.”, обяснява Джеймс. „Моят герой, навремето така и не се е осмелил да скочи от една огромна скала. Лени и момчетата не ме оставят да се спотайвам….и когато съм изправен пред предизвикателството, трябва да преборя младежките си страхове.”

Крис Рок е в ролята на Кърт Макензи. Докато в първия филм си седи вкъщи, то в „Дърти хлапета 2” той вече ходи на работа, не че си личи. „Той е кабелен техник, но подобно на всички кабелни техници, е особено изобретателен в стремежа си да свърши възможно най-малко работа – “Ще бъда на адреса между обяд и четири”, след което изчаква до момента, в който няма кой да му отвори. Почуква, никой не отваря и хоп, оставя бележка за презаписване.”, обяснява Рок.

Героят на Дейвид Спейд, Маркъс Хигинс, в известен смисъл си получава заслуженото в „Дърти хлапета 2”. В първия филм, животът, който винаги е искал, необвързан и свободен, не е толкова задоволителен, колкото този на приятелите му, въпреки, че те имат семейства.”, обяснява Спейд. „Е, във втория филм, той открива, че свободният живот, така желан от него, не е толкова лесен и свободен, колкото си е въобразявал. Оказва се, че той има син, когото не познава и момчето идва в града за да прекара известно време с непознатия му баща. Освен това хлапето е на 18 и определено му е бясно.”

 Ник Суордсън отново ще разсмива публиката като Ник. „Направо бях втрещен, че ще работя с толкова много невероятни хора и се радвам, че станах част от всичко това.”

Вашият коментар