ИК БАРД представя „Никога повече ерген“ от Дейв Бари!

Махмурлук, шаферки и един влюбен орангутан вилнеят из Маями!


Сет Уайнстийн винаги е знаел, че Тина е много над неговото ниво – богата, красива и отговорна. Ето защо още е смаян, че тя е приела да се омъжи за него и че в момента летят към Флорида за сватбата си. Неговата Ергенска тайфа вече му е извъртяла шегичка на летището – и той е оцелял! От тук нататък би трябвало да е лесно.

Но Сет си няма ни най-малка представа какво го очаква. Една-две чашки с момчетата задействат серия от събития, които ще изправят Сет и приятелите му срещу какво ли не и кого ли не, като се започне от извънредно могъщия му тъст, който хич не го харесва, и се стигне до федералното правителство и един влюбен орангутан.

Надеждата на Сет за безметежно плаване се превръща в пътешествие на „Титаник“. А водата става все по-дълбока…

Докато четях Дейв Бари, се разсмях толкова здраво, че паднах от стола. За щастие, имаше килим, така че не пострадах много.

Стивън Кинг

Две книги, които се намериха, събраха и свързаха завинаги!

Те не можаха да останат сами. Бяха го заявили открито. Като лозунг – още със заглавията си. Търсеха се неосъзнато, желаеха се… и един ден се намериха!
Никога повече сама, излязла малко преди празниците, без видима причина линееше и тиражът й почти се стопи от мъка. „Никога повече ерген” се появи тази седмица. Книгата влезе триумфално в склада на Бард. В многоброен тираж. Парадираща кула, която веднага се наклони, обгърна и направо заля „Никога повече сама”. И така – цяла седмица!

Противоположностите се привличат

Запознати коментираха, че книгите са много различни, но това не пречи, а само разгаря връзката им. Едната е с весел, на моменти почти лежерен характер, с превъзходно чувство за (черен) хумор, а другата е доста напрегната, леко притворена, сякаш крие някакви тайни. Общото е, че са динамични, обаятелни и не можеш да се откъснеш от компанията им.

Търсете ги в сайта на „Бард”
https://www.bard.bg/book/?id=2212
https://www.bard.bg/book/?id=2287

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here