flashНа 04.10.2016г. е премиерата на „Светкавицата“ сезон 3, по американската телевизия CW. Новините покрай новите приключения на Бари и епохалните събития, които той предизвика с действията си във финала на сезон 2, вече започват да прииждат с пълна сила. Появи се официалния синопсис на новия сезон:

Заслепен от гняв, Бари с нежелание се впуска в играта на Зуум и разкрива истинския план, на злия спийдстър- да унищожи всички планети Земя в мултивселената. В надбягването на живота му, Бари в крайна сметка успява да победи своя враг. Но неспособен да се наслади на победата, той прави катастрофално решение и пътува назад във времето, в нощта в която Анти Светкавицата убива майка му. Той предотвратява това събитие, а това от своя страна разтърсва целия му свят, белязвайки необратимо неговото минало, настояще и бъдеще.

Вече знаейки, че нещата ще бъдат много различно в третия сезон на поредицата, но официално можем да започнем да спекулираме как точно ще бъде пресъздаден този ефект на „Завръщане в бъдещето“. Освен, че ще се окаже в един нов, различен и непознат свят, Бари ще започне да забравя неща от стария си живот и спомените му, че започнат да се заменят….flash

В последния епизод на DC ALL Access, Грант Гъстин сподели, че : „Бари е единственият, който знае, че времевата линия е различна. Неговите спомени от предишната времева линия, започват да се заменят с нови, на завършване на гимназия, завършване на колеж, моменти със семейството му… и точно когато започва да си дава сметка, че тези спомени, заменят другите…..разбира в колко голям егоист се е превърнал, вземайки това решение. Той започва да мисли за начин, как отново да върне нещата, към такива, каквито наистина бяха. По същия начин, по който започва да забравя спомените си, той започва да забравя и своите сили. Сякаш има абсолютен момент на „Завръщане в бъдещето“, където буквално ръката му изчезва пред собствените му очи….“kid_flash_publicity

Продуцентът Андрю Крейсбърг пусна следващата новина пред Collider-  в новия сезон ще има двоен епизод, който ще се развива в ГРАДЪТ НА ГОРИЛИТЕ.

Може би помните от Сезон 2, че Горилата Грот бе изпратен на Земя 2, където за първи път видяхме наченки на градът на горилите. След като ще отидем към алтернативната вселена от FLASHPOINT дали градът няма да се появи на Земя 1? Във линията Flashpoint в комиксите горилите не са превзели само градът, а целия континент Африка. Дали няма да видим това?

Очакваме новият сезон през октомври, а междувременно ще се радваме да споделите с нас, какво искате да видите в „Светкавицата“ сезон 3 най-много.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here