Габриел Луна

Новият Терминатор има потвърдени още две актьорски имена в състава си

Габриел Луна от сериала Agents of SHIELD на Марвел получи заветната роля на новият Терминатор. Новината дойде от  Deadline. Освен в предстоящия филм на режисьора Тим Милър и небезизвестния сериал, Габриел е участвал в телевизионния филм „Матадор“, както и Freeheld, както и Transpecos.

Актрисата Наталия Рейес  (Lady, La Vendedora de Rosas) и Диего Бонета (Scream Queens) също са официално част от актьорския състав на филма. Те се присъединяват към Макензи Дейвис (Блейд Ранър 2049), Арнолд Шварценегер и Линда Камилтън. Skydance ще започнат продукцията по новият Терминатор това лято.

Новият филм, ще започне нова трилогия и ще бъде директно продължение на „Терминатор 2: Денят на страшния съд“. Той тотално ще игнорира събитията от „Терминатор 3: Бунтът на машините“, „Терминатор: Спасение“ и „Терминатор: Генисис“. Освен Шварценегер, към поредицата се завръща Линда Хамилтън, като  “seasoned warrior” версия на Сара Конър.

Наталия Рейес и Диего Бонета
Наталия Рейес и Диего Бонета

Носителят на Оскар реж. Джеймс Камерън, който ще си върне правата върху Терминатор през 2019г. ще продуцира новата поредица, заедно с Девид Елисън от  Skydance. Камерън продаде оригиналните права върху филма на продуцента Гейл Ан Хърд за $1 с уговорката, че той ще има правото да направи Терминатор филм с Арнолд Шварценегер. Терминатор донесе $78,4 млн. от световното си разпространение и бе задминат с ненадминатото постижение „Терминатор 2: Денят на страшния съд“, който донесе над $519,8 млн.

Били Рей (Игрите на глада) е написал най-актуалната чернова на сценария. Първата такава бе дело на Камерън, Милър и Елисън. Paramount Pictures са насрочили премиерна дата за филма за 22.11.2019г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here