НОВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО ОБЕЩАВА, ЧЕ ДИНОЗАВРИТЕ ЩЕ ВЛАДЕЯТ ЗЕМЯТА 

Добре дошли в Джурасик свят! Този юни създадената от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън свръхпопулярна филмова поредица, в която динозаврите са възкресени за нов живот, се завръща на голям екран с Рухналото кралство. Новият трейлър на Джурасик свят: Рухналото кралство обещава вълнуващо и напрегнато приключение, в което нови и познати на феновете любими герои ще се сблъскат с динозаври, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички, виждани досега.

Минали са четири години, откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври. Те са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) се включват в операция по спасяването на колкото може повече видове динозаври. Оуен е твърдо решен да намери любимката си Блу. Тя все още се скита из джунглата. Клеър е открила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на Исла Нублар, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор. Той може да доведе до опасен световен ред на Земята, невиждан от праисторически времена. 

По-големи приключения и напрежение

Джурасик свят: Рухналото кралство обещава да поднесе още по-голямо приключение и напрежение, превърнали се в синоними на една от най-обичаните поредици в киното.

Към звездите от Джурасик свят Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват Джеймс Кромуел, Тед Ливайн, Джъстис Смит, Рейф Спол, Джералдин Чаплин, Даниела Пинеда, Тоби Джоунс, Изабела Сърмън, Б. Д. Уонг и Джеф Голдблум, който отново влиза в кожата на емблематичния д-р Иън Малкълм. Режисьор е Дж. А. Байона (Невъзможното, Часът на чудовището). Сценарият е написан от Колин Тревъроу (Джурасик свят) и Дерек Конъли.

Джурасик свят: Рухналото кралство идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 8 юни 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here