Новия трейлър на Хотел Артемида показва едно притеснително бъдеще

Global Road Entertainment показаха онлайн новия трейлър на Хотел Артемида. Вижте го в плеъра, в дъното на публикацията. Какво мислите за него? Споделете в коментарите по-долу.

Историята и героите

Действието се развива в едно разкъсвано от бунт бъдеще. Градът е Лос Анджелис. А този оригинален, високо октанов екшън-трилър  е събрал в актьорския си състав носителката на Оскар Джоди Фостър, в ролята на Медицинската сестра. Тя управлява тайната, предназначена само за членове, болница за престъпници. Към нея са се присъединили Стерлинг Браун (Черната пантера) в ролята на Уайкики. София Бутела (Мумията 2017г.) в ролята на Nice. Номинираният за Оскар Джеф Голдблум (Тор: Рагнарок) ще се превъплати в ролята на кралят-вълк/ Ниагара, а Брайън Хенри (Атланта) ще видим в ролята на Хонолулу. Джени Слейт ще бъде в ролята на Морган а Закари Кинто (хит поредицата Герои) ще се превъплати в ролята на Илия. Чарли дей ще бъде Акапулко а кечистът, превърнал се в актьор Дейв Батиста (Пазители на галактиката) ще видим в ролята на Еверест.

Сценарият и режисурата са дело на Дрю Пиърс (Мисията невъзможна: Престъпна нация). Продуценти са Марк Плат, Адам Сийгъл, Стивън Корнуел и Саймън Корнуел.

Хотел Артемида ще дебютира в кината на 08.06.2018г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here