Dora-in-the-Deep-SeaИК Колибри издава новите книжки от най-обичаната детска поредица през последното десетилетие – „Дора Изследователката“! Любознателното момиченце и нейните одухотворени приятели покориха вниманието на милиони малчугани на възраст от 3 до 12 години!

„Дорa в дълбокото море“ (24 стр., цена: 4.50 лв.) предлага на децата чудно дълбоководно приключение, изобилстващо от риби клоуни и морски кончета! Книжката принадлежи към първо ниво за четене – включва прости изречения и сравнително богат речник.

Прасенцето пират е тъжно. Сандъкът със съкровището му се изгуби на дъното на морето. Могат ли Дора и Ботичко да му помогнат да го намери? Вижте какво ще им хрумне в това дълбоководно приключение!

Разпознаване на думите
– Повтаряне на думи
– Познати думи и изрази
– Прости изречения

1-во ниво
Започваме да четем
– Прости истории
– По-богат речник
– По-дълги изречения

2-ро ниво
Самостоятелно четене
– По-сложни истории
– Разнообразни структури
– Абзаци и краткиглави

3-то ниво
Свободно четене
– Богат речник
– По-сложни истории
– По-дълги глави

treasure-huntВ книжката за оцветяване „На лов за съкровище“ ( 64 стр., цена: 4.99 лв. ) Дора и Ботичко се впускат в невероятно пътешествие, водени от желанието да поставят една пиратска пиеса! За целта те ще преплават Седем морета и ще минат под Пеещия мост, за да стигнат до Острова на съкровищата

Потърси нещата, които ще ти помогнат да заприличаш на пират!

Приспособленията, необходими за играта, са нарисувани от вътрешната страна на задната корица!

Проектът

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години.

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Книжките са ефектно илюстрирани, стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here