AK48-ReklИздателство ЕРА представя новите книги в поредицата на  Агата Кристи

Смъртта на господин Морли (номер 48 от поредицата) – разследва Поаро 

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”. 

Гениалният инспектор Поаро крие неудобна тайна. Той се страхува от… зъболекари. И когато се налага да посети доктор Морли, Поаро не е във възторг. Но в същия ден откриват зъболекаря прострелян в кабинета си. Някой несполучливо е опитал да AK47-Reklпредстави случая като самоубийство. Поаро разпитва останалите пациенти, но техните показания пораждат повече въпроси, отколкото отговори. Инспекторът е изправен пред изключително заплетен случай, в който мотивът е неизвестен, а заподозрените са много.

Джоб, пълен с ръж (номер 47 от поредицата) – разследва г-ца Марпъл 

Рекс Фортескю е отровен по необичаен начин в луксозния си офис. В джобовете на деловия му костюм има… зърна ръж. Следват още две убийства. И отново същата странна улика. Но разследването на инспектор Нийл е в задънена улица. Когато госпожица Марпъл свързва странната находка със старо стихче, тя открива неочаквана връзка между жертвите. И впряга изключителната си наблюдателност, за да разкрие кой е убиецът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here