Не отдавна ви информирахме за отменената премиера на хорър spin-off филмът, базиран на Х-мен (справка тук) . „Нови мутанти“ се очакваше да излезе на 13.04.2018г. но бе отложен с близо година и новата му премиерна дата е 14.02.2019г. Актрисата Аня Тейлър- Джой сподели любопитен детайл в свое интервю за The Playlist, че предстоящите доснимвания на филма, имат допълнителна цел. Тя е част от ансамбловия актьорски състав, който ще видим в ролята на новите мутанти, в предстоящия тийн-хорър филм. Тя изрази искрено разочарование от отменената премиера!

Единственото, което бих могла да кажа, без да си навлека неприятности, е че отложената премиера е разочароващ и фрустриращ факт.

 

Въпреки това, актрисата показа оптимизъм за промените във филма, изпускайки се с неочаквано потвърждение- нов герой влиза в историята.

Мисля, че основната задача на всички ни е да направим филма по правилния начин. Трябва да дадем на феновете нещо, което да ги накара да се чувстват щастливи, което да ги кара да се вълнуват за него. Все пак не смятам, че отложената премиера е нещо лошо. Далеч по-правилно е да го направим добър, отколкото да го направим на време. Надявам се, че всички допълнителни снимки и добавения нов герой ще дадат на феновете задоволителен, чудесен краен продукт.

Слуховете сочат, че може би новия герой е Warlock, променящо формата си извънземно, което част от ядрото на екипа в комиксите. 

В „Нови мутанти“ гледаме още Мейси Уилямс (Игра на тронове), Чарли Хийтън (Stranger things), Блу Хънт (The Originals), Хенри Зага (13 причини защо) и Алис Брага (City of God).

Смятате ли, че слуховете за новия герой са верни? Ако ли не- вие кой мутант бихте желали да видите във филма? Споделете с нас в коментарите по-долу.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here