Преди, по време на и след презентацията на международната конвенция Comic Con  в Сан Диего, Калифорния, вторият сезон на „Западен свят“ успя да изпъкне с множество и значителни разкрития, около предстоящия втори сезон.

Актрисата Катя Хърбърс, която помним от „The Leftovers“, „The Americans“ и „Manhattan“ влиза в актьорския състав на „Западен свят“ сезон 2. Героинята и се казва Грейс. Тя е сезонен посетител в „Западен свят“ и последното и идване съвпада с най-мрачния час на парка. (всички знаем, че с тази поредица нищо не е сигурно и в крайна сметка, тя спокойно може да се окаже и Хост).

Снимките на новия сезон вече започнаха. Премиерната дата все още не е обявена. Знае се само- 2018г. С „Игра на тронове“ сезон 8 идващ през 2019г. по всичко личи, че двете най-гледани поредици за телевизията, ще разменят годините си на излизане.

Както вече ви информирахме Талула Райли (която изигра хостът Анджела) и Луис Хъртум (с когото първо се запознахме, като бащата на Долорес- Питър Абърнати) са ПОВИШЕНИ до главни роли, в новия сезон.

Вашият коментар