„Джон Картър: Между два свята“  е вече тук. Можете да се насладите премиерно на първият блокбастър за годината в избрани 3D кино салони и IMAX 3D още днес.

Играта „Джон Картър: Между два свята“ вече е към своя финал. С разпространителите на филма от Форум Филм, България ви дадохме  възможност да си спечелите тематична награда всеки ден през изминалите 12! Поредният притежател на  оригинална термо-чаша  „Джон Картър: Между два свята“ се казва:

– Дияна Василева от гр. Стара Загора – diditooo88@abv.bg 

Честито Дияна . За информация, относно получаването на наградата ти, моля да провериш утре до края на деня и-мейла, с който си се регистрирал! На всички останали- продължавайте да се регистрирате! Утре теглим нова награда от филма.

Всички регистрирали се до момента,  както и тези които предстои да се регистрират от тук нататък, участват при двете последни тегления. Единственото условие е да сте регистрирали правилната кодова дума! Припомняме допълнителния жокер за играта:

„Ако проследите внимателно всички букви, закодирани във всеки отделен елемент от „легендата“, ще достигнете до кодова дума, която в същност е името на герой от филма“

Остават 2 награди! Включете се в играта ОЩЕ СЕГА, тук:

www.johncarter.cinebum.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here