КВАНТОВ ПРИЗРАК ЗАПЛАШВА ЗЕМЯТА В НОВ ТРЕЙЛЪР НА АНТ-МЕН И ОСАТА

След разтърсващите събития от абсолютния хит Отмъстителите: Война без край, нов трейлър за Ант-Мен и Осата ни връща обратно във филмовата вселена на Марвел. Ще разберем защо един от най-обичаните герои от техния пантеон отсъстваше от битката на десетилетието. Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил.  Избори и  като супергероя Ант-Мен и като баща – и заедно с Осата (Еванджелин Лили), да се бори за разкриването на тайни от миналото.

Нов трейлър на Ант-Мен и Осата представя всички елементи, които направиха първия филм от 2015 г. голям хит . Това са отлично чувство за хумор, иновативен фантастичен екшън, умело използващ различните мащаби на реалния и миниатюрния и гигантски свят на Ант-Мен, преплетени с драматичната лична история на героите – и предлага поглед към основния злодей, който навлиза в нашата реалност след отварянето на Квантовия свят.

Скот се опитва да съчетае отговорностите си към семейството с ролята си на Ант-Мен. Д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и чаровната му дъщеря Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) го призовават на нова спешна мисия.  Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство. Пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата. В нейния костюм влиза самата Хоуп. Двамата трябва да изгладят проблемите помежду си, загатнати още в първия филм. Целта е да може новосформираният им екип да сработи и те да разкрият тайните от своето минало, най-голямата от които е свързана с мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим, която е и първата носителка на костюма на Осата.

Участват още….нов трейлър за Ант-мен и Осата

нов трейлър за Ант-мен и Осата
Marvel Studios ANT-MAN AND THE WASP
L to R: The Wasp/Hope van Dyne (Evangeline Lilly) and Ant-Man/Scott Lang (Paul Rudd)

В главните роли ще видим Пол Ръд (Първият Отмъстител: Войната на героите), Еванджелин Лили (Хобит: Битката на петте армии, сериала Изгубени), носителя на „Оскар“ Майкъл Дъглас (Уолстрийт) и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър (Белязаният, Опасни връзки, Майка!). В продължението на супергеройския хит от 2015 г. ще видим още Хана Джон-Кеймън (Tomb Raider: Първа мисия), Майкъл Пеня (Марсианецът, Ярост), Боби Канавали (Винил), Джуди Гриър (Войната за планетата на маймуните) и Лорънс Фишбърн (Матриц ата).

Режисьор на Ант-Мен и Осата отново е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен). Сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд. Продуценти са Кевин Файги и Луис Д‘Еспосито. Изпълнителни продуценти са Виктория Алонсо, Стивън Брусард, Чарлс Нюърт и Стан Лий.

Ант-Мен и Осата идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 6 юли 2018 г.  Разпространява Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here