Lionsgate UK пусна нов трейлър и официални плакати за филма „Гордост и предразсъдъци и зомбита“, докато Screen Gems разпространи плакат на филма с тематиката на денят на благодарността.

Зомбитата са плъзнали навсякъде из страната в класическата история на Джейн Остин, където се развиват заплетените любовни отношения на различните социални класи през 19-ти век в Англия.

Борбената героиня Елизабет Бенет (Лили Джеймс) е майстор на бойните изкуства и оръжията, а красивият господин Дарси (Сам Райли) е ожесточен убиец на зомбита, но и олицетворение на предразсъдъците във висшата класа. След като епидемията от зомбитата се засилва, те трябва да преглътнат гордостта си и да обединят сили на подгизналото от кръв бойно поле.

„Гордост и предразсъдъци и зомбита“ е базиран на книгата на Сет Греъм-Смит, а режисьор и сценарист на филма е Бър Стиърс. В главните роли са Лили Джеймс („Пепеляшка“), Сам Райли („Господарка на злото“), Джак Хустън („Американска схема“), Бела Хетхолд („Тъмни сенки“), Дъглас Бут („Пътят на Юпитер“), Мат Смит („Терминатор: Генезис“) и Лена Хедли („300“).

Screen Gems ще разпространи филма точно навреме за кървавият Свети Валентин на 5 февруари 2016 .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here