Нов филм за Джони Инглиш ще избухне в кината след края на лятото

Този септември най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща. Очаква ни нов филм за Джони Инглиш. Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя. Какво изигран от емблематичния Роуън Аткинсън (Мистър Бийн, Джони Инглиш, Наистина любов).

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания. Това оставя Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна. Неговата мисия е да открие мистериозния хакер. Той човек с малко умения и аналогови методи на действие. Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. А предизвикателството започва още със създаването на Instagram профила на Джони Инглиш (@JohnnyEnglish). С него той трябва бързо да се научи да борави.

Режисьор на този нов филм за Джони Инглиш е Дейвид Кер (Сън в лятна нощ), по сценарий на Уилям Дейвис (Джони Инглиш, Как да си дресираш дракон). В ролите, освен Роуън Аткинсън, влизат и  Бен Милър, Олга Куриленко, Ема Томпсън, Джейк Лейси и др.

Джони Инглиш избухва отново в кината на 21 септември.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here