Малкович е роден в Кристофър, щата Илиноис. Той самият НЕ Е сигурен, дали родът му идва от Черна Гора, Хърватска или може би е босненски род? Майка му е от френски, немски, ирландски и английски произоход. Джон израства в огромна къща в Бентън, Илиноис. Б ил е съсед с бъдещата баскетболна звезда Дъг Колинс. Баща му  Даниел Леон Малкович (1926г.-1980г,) е бил щатски консерватор и директор на списанието  Outdoor Ilinois. Джон има 3 по-малки сестри и по-голям брат.

Джон Малкович е двукратно номиниран за Оскар за поддържаща мъжка роля за превъплащанията си в“ In the line of fire“ от 1994г. и „Places in the heart“ от 1985г.  Най-популярните филми с негово участие са „БСП: Бесни Страшни пенсии“, „Трансформърс 3: Тъмната страна на луната“, „Подмяната“ (където си партнира с Анджелина Джоли), „Ерагон“, оскаровият „Адаптация“, „Да бъдеш Джон Малкович“. Той е участвал в над 70 филма в своята кариера.

От утре, 19.01.2018г. актьорът се предава пред неустоимата сила на комедията „Pro Любов. Само за възрастни“, която ПЛАН Б пускат премиерно за България. В унищожителната смехория, актьорът се превъплащава в любовен гуру, големият разбирач и „обяснител“ на тънкостите на любовта, връзките и отношенията между хората. Последната история във филма е неговата. Личната. Тази на човека зад героя. Когато публичното му аз приключва и той се прибира у дома, става ясно всъщност как изглеждат нещата отвътре и до колко наистина сме такива, каквито се показваме пред света. 

Историята на героят на Малкович е може би тази с най-силното послание. Неговата история учи. От нея си вадим поуки. Тя е огледало на съвремието и живота, който всички ние водим. А той е един навън, в общността и съвсем друг у дома, зад стените на собствената ни къща.

„Pro Любов. Само за възрастни“ е най-изненадващата премиера в началото на 2018г. и слава богу, че ПЛАН Б решиха да я покажат пред аудиторията в страната. Този изключително позитивен, тотално безкомпромисен и непознаващ думата ЗАДРЪЖКА филм е нещо, което всеки от нас ТРЯБВА да си подари.

Той бе излъчен предпремиерно в рамките на КИНОМАНИЯ 2017г., а наш екип разбира се посети въпросната прожекция. Преди да се настроите за филма, вижте какво мислим ние ЕТО ТУК!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here