Скъпи приятели,

Както обещахме…. време е да приключим поредната изключително успешна игра, която организирахме съвместно с разпространителите от Александра Филмс. „Нощни игри“ влезе във втората седмица от премиерата си по родните екрани и вече може да бъде гледан в кино салоните в цялата страна. Това е единствената комедия, лек, неангажиращ и забавен филм, който можете да гледате в страната към настоящия момент. Кино афиша е ПЪЛЕН с тежки, драматични, оскарови филми и една глътка въздух…. „Нощни игри“. След първата тройка победители от миналата седмица (справка тук) е време да изтеглим и финалните трима, които ще си поделят оставащите награди.

Преди това, ето и окончателната равносметка от ИГРАТА!

432 участници

383 от тях влязаха в жребия за наградите (бяха изпълнили и двете условия сподели и отбележи приятел)

Последните три награди в играта си спечелиха:

Оригинална „Game night“ тениска- Неви Бекир

Оригинална „Captain“ предна щампа и „Game night“ задна щампа блузка- Анелия Димитрова

Оригинална стрес-топка, бургер „Game Night“- Малинка Христова

Честито! Ще се свържем с победителите чрез фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. Моля проверявайте дори папка спам, тъй като е възможно нашите съобщения да попаднат там (в зависимост от личните настройки за поверителност на всеки профил). Всички награди ще бъдат доставени БЕЗПЛАТНО до посочен от победителя адрес, за сметка на www.cineboom.eu! Срок за потвърждение на наградите- 7 календарни дни от получаване на съобщението от CINEBOOM.

„Нощни игри“ е вече в кино салоните в цялата страна, благодарение на Александра Филмс. Ако все още не сте го гледали- Рейчъл Макадамс и Джейсън Бейтмън ви очакват, за да разчекнат устите ви от смях!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here